Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Șase idei neevidente pentru a petrece timpul acasă

03.04.2020

Cu gândul la toate adoratoarele modei, am pregătit o listă de activităţi la care poate unele dintre Voi va-ți gândit de multă vreme, dar nu aţi avut timp să vă ocupaţi de ele. Citeşte ghidul nostru și vezi sugestiile noastre pentru a petrece timpul creativ și productiv fără a ieși din acasă. Nu va lipsi ceea ce vă place cel mai mult, adică curiozitățile și inspirațiile în materie de modă!

1. Fă ordine în dulap și dă hainelor o „a doua viață”

Ne referim la o curățenie profundă care va întoarce garderoba Ta cu fundul în sus! Dacă ai cutii în care depozitezi de ani de zile hainele pe care nu le mai porți, merită să faci ordine în ele. Ordinea și aranjarea tuturor hainelor pe care le ai în casă, oferă multe beneficii, și nu numai legate de curăţenia și mărirea spațiului în dulap. Îmbrăcămintea nefolosită în stare bună, pe care ești sigură că nu o vei mai purta niciodată, poate fi utilă persoanelor nevoiașe. Tot ce trebuie să faci, este să o împachetezi în mod corespunzător și să o donezi centrelor de caritate gestionate de organizaţii non-profit. Pe străzile oraşului și în localităţile mai mici, există coșuri pentru îmbrăcăminte uzată, în care pot fi plasate haine pentru cei nevoiași. Acesta este un gest minunat care poate face pe cineva fericit!

2. Modificări ale hainelor la modă

Când faci curăţenie în dulap, poți constata că multe dintre hainele pe care nu le-ai mai purtat de ceva timp, sunt din nou în vogă! Poate unele este suficient să le îngustezi/lărgești ușor (dacă ai, desigur, o mașină de cusut acasă și abilitățile potrivite) - et voilà! Unele haine se pot asocia perfect cu hainele din noua noastră colecție, din care nu lipsesc modele care se referă la moda de acum câțiva ani. Rochii fermecătoare cu buline, fuste midi, motive florale, volane - toate acestea au revenit în modă după mai mulți ani.

3. „A doua față” a hainelor Tale

Ordinea în dulap este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a vedea că hainele pe care le ai în dulap pot fi purtate într-un mod complet diferit de cel de până acum. Aceasta este o idee minunată de stimulare a creativităţii în modă. Aranjează hainele pe care le ai și apoi împarte-le în categorii care reflectă stilul tău. Apoi, încearcă să combini aleatoriu elemente individuale de îmbrăcăminte - astfel, poți găsi numeroase idei pentru combinații extrem de originale! Nu-ți fie teamă să combini, amesteci și - ce este important - să experimentezi! Acest lucru oferă efecte impresionante.

4. Mişcarea e sănătate, adică trening acasă

Nu trebuie să-ți reamintim, că activitatea fizică ajută la îmbunătăţirea stării tale fizice și psihice. Alege exerciţii adaptate sănătăţii tale, fă rost de îmbrăcămintea sportivă potrivită și începe chiar de azi! În primul rând, doamnele ar trebui să acorde atenţie deosebită unui sutien confortabil pentru exerciţii - acest element de lenjerie este necesar pentru a ne simţi confortabil și în largul nostru în timpul antrenamentului. La fel de importantă este încălțămintea - neapărat cu o talpă mai groasă, care să ofere corpului stabilitate și să protejeze picioarele în timpul exerciţiilor - în special, cele care încordează picioarele.

5. Recuperează timpul pierdut și citește cărți

Reîmprospătează-ți lista de cărți și citește pe rând cărțile pe care le-ai listat. Noi, desigur, îți recomandăm să citești lucrări pe teme de fashion - toate cărțile propuse, deși sunt centrate în jurul lumii modei, tratează cu adevărat diferitele aspecte ale acesteia.

Coco Chanel. Legenda și viața. Justine Picardie

- este biografia uneia dintre cele mai cunoscute designere de modă, un model iconic de eleganță și stil clasic. Cartea descrie viața privată a lui Coco, precum și modul hotărât în care aceasta tinde spre atingerea obiectivelor stabilite. Anume ea, a fost cea care a popularizat pantalonii printre femei, a renunțat la corsetele incomode și a făcut celebră rochia mini neagră. Interesant este că, înainte de a deschide casa de modă, a fost cântăreață de cabaret și designer de pălării!

Istoria modei. De la crinolină la mini. Irma Kozina

- cartea într-un mod interesant arată modul în care moda s-a schimbat de-a lungul secolelor. Acesta este un fel de album bogat în fotografii, grafică, schițe - un lucru indispensabil pentru iubitorii de istorie a modei.

Dress Scandinavian. Pernille Teisbæk

- un ghid excelent pentru persoanele care preferă un stil minimalist. Autoarea sa - stilista daneză, se identifică cu stilul foarte popular în ultimii ani - slow fashion, așa că, dacă vrei să afli un pic mai multe despre acest subiect, merită cu siguranță să citești această carte.

6. Maratoane de cinema acasă

Vizionarea de filme și seriale este una dintre cele mai populare idei pentru petrecerea timpului liber acasă. Iată propunerile noastre de filme - desigur, referitoare la lumea modei.

Diavolul se îmbracă de la Prada

– dacă nu ai văzut încă acest film iconic, atunci merită cu siguranță să-l vezi și nu numai din cauza poveștii interesante a unei tinere jurnaliste care intră în marea lume a modei, dar în primul rând datorită rolului excelent jucat de Meryl Streep.

Diana Vreeland: The Eye Has to Travel

– istoria carierei Dianei Vreeland - femeia care a lucrat ani de zile ca redactor de modă în reviste precum Harpes Bazaar și Vogue. Filmul prezintă culisele vieții oamenilor care lucrează în industria modei - modele, fotografi, stiliști.

Micul dejun la Tiffany

– acesta este un film clasic din anii '60. Deși, filmul nu se concentrează pe subiecte de modă, cu siguranță merită văzut datorită frumoasei Audrey Hepburn, precum și a stilizărilor sale sofisticate care pot fi considerate icoane ale modei retro. Ce este important – îmbrăcămintea inspirată din stilul Audrey, o vei găsi în sortimentul nostru – îmbrăcăminte din catifea, pantaloni cigarette la modă, fuste evazate și multe altele, anume de la bonprix!

Redacția Bonprix