Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Balul de absolvire: rochia perfectă!

Atunci când ai diploma în buzunar, mai ai doar un singur examen de trecut:

alegerea outfit-ului şi styling-ului potrivite pentru banchet.

29.11.2018

Cum pot găsi rochia perfectă pentru balul de absolvire?

Sortimentul bogat de rochii nu face ca decizia să fie prea uşoară. În orice caz alegerea finală trebuie făcută în funcţie de tipul şi gustul personal, pentru a se evita mascarea artificială. Chiar dacă evenimentul se numeşte balul de absolvire, nu este nevoie neapărat ca această noapte să fie petrecută într-o rochie lungă de seară.

Pentru toate cele care fug de rochiţe, o alternativă trendy, ce poate înlocui cu succes rochia de seară, este oferită de salopetele întregi – jumpsuit. Mai ales modelele pe negru clasic sau cu spatele gol au un efect extrem de elegant. În rest, pentru toate domnişoarele care şi-au dorit dintotdeauna să poarte o rochie lungă de vis: nu lăsaţi să vă scape această şansă!

Rochii de party

La balul de absolvire nu este apărat obligatoriu să fie purtată o rochie de seară lungă până-n pământ. Chiar şi modelele de rochii scurte de petrecere agrementate (to be removed) cu paiete sau cele tip „Little Black Dress” pot avea un efect extrem de nobi

Avantajul: astfel de rochii pot fi purtate chiar şi mai târziu, de aceea ele nu trebuie date pe tavă moliilor după bal, ci ar trebui să ocupe direct un loc de onoare alături de piesele favorite din garderobă noastră (last word to be removed).

Rochii coktail

Cine iubesţe stilul festiv şi ultra feminin totodată, nu va da greş niciodată cu o rochie coktail clasică.

Textura satinată, translucidul tulului şi drapeurile interesante dau întotdeauna o notă preţioasă şi sunt potrivite oriunde, în orice locaţie.

Pantofi şi accesorii

Indiferent pentru ce rochie v-aţi decis, prin alegerea unei gentuţe plic şi a unei perechi de pantofi pumps sau de sandale cu barete delicate, cu siguranţă veţi avea parte de accesoriile cele mai potrivite. Cu ajutorul aplicaţiilor cu paiete sau strass-uri, look-ul poate fi pur şi simplu înnobilat. Rochiile care sunt deja foarte împodobite trebuie să fie combinate mai degrabă cu accesorii simple. Rochiile simple, dimpotrivă, pot fi accesorizate cu itemuri complexe, precum coliere somptuoase şi genţi extravagante.

Rochia potrivită a fost în sfârşit găsită? Atunci nu mai lipseşte decât o pereche de pantofi asortaţi: pantofii tip pumps sau sandalele delicate pot completa minunat look-ul de prinţesă. Contrastele prea puternice trebuiesc evitate în general. Pantofii negri gen stiletto pot părea, de pildă, mult prea grosieri pe lângă o rochie diafană de zână. Dacă rochia este dimpotrivă simplă, atunci cu ajutorul unei perechi de pantofi extravaganţi pot fi puse accente armonioase întregii ţinute. Un mic sfat: înainte de marele eveniment se recomandă ca pantofi să fie deja „rodaţi”, pentru că nimic nu ar fi mai deranjant decât o pereche de picioare dureroase şi obosite. Micile tălpi speciale cu gel pot fi de un mare ajutor în acest caz. Pentru a evita situaţile disperate, cel mai bine ar fi să mai aveţi la voi o pereche de sandale sau balerini fără toc, de schimb. Astfel, chiar și cea mai sensibilă Cenuşăreasă va putea dansa nestingherită întreaga noapte!

prietene_05