Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Scoate-ți în evidență figura frumoasă într-un bikini perfect ajustat! Atunci când temperaturile ajung la treizeci de grade, o zi petrecută pe plajă sau în piscină este un vis devenit realitate pentru mulți dintre noi. Prin urmare, e bine să avem întotdeauna în dulap un costum de baie care se potriveşte perfect, pentru a-l putea îmbrăca imediat ce va apărea o ocazie potrivită. Pe lângă confortul și libertatea de mişcare, care ar trebui să fie asigurate de un fason bine ajustat, este extrem de important să alegem culoarea și modelul care ni se potrivește. Hai să aflăm cum găsim bikinii perfecţi, care vor pune în evidenţă punctele noastre forte și ne vor da încredere în sine?

Apă

Ce culoare se potriveşte cu carnația mea?

Doamnele cu o carnație mai închisă pot purta cu încredere culori deschise. Nuanţele de galben, care se referă vacanţele însorite, vor crea un look de vară foarte frumos. Doamnele cu o piele mai deschisă, mai palidă, trebuie să aleagă culori mai închise. Sunt foarte potrivite pentru acestea toate nuanţele de albastru - începând cu smaraldul și terminând cu bleumarinul. Dacă îți place stilul marinăresc, combină albastrul cu roșul și albul - este o idee excelentă pentru un look de litoral.

Dacă eşti proprietara unor rotunjimi feminine și ai vrea să ascunzi câteva neajunsuri, alege costume de baie într-o singură culoare sau cu desene mari. Doamnele care doresc să sublinieze formele feminine le pot accentua cu motive mici, pline de culoare. O pajiște de câmp sau un amestec de forme geometrice? O da!

Fete în bikini

Bust mic & șolduri înguste

Deținătoarele unei "figuri băiețești" ar trebui să aleagă modele care accentuează vizual formele pline. Instrumentul perfect pentru aceasta sunt volănașele și tot felul de pliuri. Dacă vreţi să vă măriți bustul e bine să alegeţi partea de sus a bustului bikini de tip Push Up. Inserțiile suplimentare vor da sânilor o formă frumoasă și îi vor mări cu două mărimi! Șoldurile înguste, trebuie accentuate cu culori luxuriante. Orice modele și culori sunt permise aici!"

Bikini
Bikini
Palmieri

Burtică vizibilă

În acest caz, sunt foarte potrivite modele din anii ’50. Talia înaltă ajută la micșorarea optică a burții și o va face plată. Poți mări efectul, alegând o curea în partea de jos a bikinilor de culoare deschisă. Decolteul adânc, va scoate în evidenţă bustul și va crea optic o formă de clepsidră.

Fete în piscină

Feminină cu bust mare

Fiecare deținătoare a unui bust mare va recunoaşte că, cel mai important lucru în alegerea unui sutien, este o încuietoare puternică, care va susține sânii și nu-i va apăsa, oferind confort în timpul unei perioade lungi de purtare. Bretelele largi trebuie să se fie stabile și să se ajusteze bine pe corp, să țină bustul bine atât în apă, în timpul băilor de soare, cât și atunci când vă jucați cu mingea pe plajă. Evitaţi deci, modelele fără bretele și atrageți o atenție deosebită asupra mărimii potrivite.

Bikini
Bikini

Talie îngustă & șolduri late

Costumul de baie din două piese este un must have de necontestat pentru fiecare femeie cu o siluetă de pară. Acest tip de siluetă necesită scoaterea în evidenţă a părţii de sus a corpului și micșorarea optică a șoldurilor. Cel mai potrivit va fi sutienul cu volănașe, franjuri, în culori luxuriante și desene sau modele ingenioase.

Șoldurile late trebuie micșorate optic cu ajutorul unui slip mai acoperit cu o formă simplă. Nu uitați să alegeți culori mai închise, unitare, pentru a pune în evidență părțile superioare ale corpului și pentru a alinia proporțiile.

Fată în piscină

Cum fac, ca bikinii mei preferați să arate perfect o perioadă cât mai lungă?

Clorul, apa sărată, transpirația, razele soarelui sunt pentru orice ţesătură o adevărată provocare. Pentru a păstra bikinii într-o stare perfectă, după fiecare zi petrecută în costumul de baie preferat, trebuie să-i spălați manual utilizând detergenți slabi. Bikinii trebuie puși la uscat la umbră, ca să nu-și piardă culoarea intensă. Nu-i uscați cu un jet de aer cald, deoarece fibrele țesăturii pot deveni fragile, iar costumul de baie se va deforma și se va lărgi într-un mod inestetic.