Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Un model clasic

Bluza în dungi

6.11.2015

Primul gând inspirat de bluzele în dungi este cel de vacanţă! Modelul clasic cu dungi albe şi albastre aminteşte de nopţi lungi de vară petrecute în timpul vacanţelor în Franţa şi atmosfera minunată de acolo.

shirt alb-gri cu mâneci lungi

Recomandare vestimentară!

Pentru un look clasic - lejer şi confortabil! Bluză în dungi & salopetă denim cu un croi în tendinţe.

Jana bonprix

De ce le preferăm

Bluzele în dungi se pot combina original şi diferit. Cu jeanşii preferaţi pentru un look lejer sau cu blazer pentru o ţinută de birou! Bluza în dungi este veritabila variantă la bluza albă. De asemenea, acest design va aduce acel ceva franţuzesc ţinutei dumneavoastră.

Recomandări de stil:

Model clasic maritim

Combinaţia perfectă între lejeritate şi un concediu la mare, reprezentată prin bluza cu dungi albe şi albastre, marine. Pentru un look complet: sandale şi pantaloni albi. O ţinută potrivită şi pentru city trips sau cină la restaurant.

Dungi în tendinţe

Bluzele în dungi, cu aspect maritim sunt dovada faptului ca acest design este mereu în tendinţe şi poate fi combinat la ţinute diferite. Tendinţele acestui sezon: bluza în dungi se poartă cu papuci platformă şi fustă-pantalon în culori aprinse.

Dantelă & dungi

Jeans cu dungi – mereu o combinaţie reuşită. Pentru un look mai atractiv, îndrăzniţi o culoare aprinsă!

top în dungi alb-negre 2 buc.

O variantă cool! Dungi decorative ce completează modern o ţinută lejeră cu jeanşi şi pantofi sport.

bluză alb-albastră cu mâneci 3/4

O combinaţie perfectă cu jeanşi sau fuste mini! Purtată cu pantofi sport şi bluză sau top şi pantofi cu toc la o ţinută de petrecere, această fustă mini din denim este alternativa feminină la jeanşi.

fată cu înghe?ată
bluză lungă încre?ită de culoare alb-gri

Chiar şi materialele deosebite asociate cu un motiv decorativ în dungi pot arăta bine. Bluza prezentată în imagine are un aspect modern şi iese în evidenţă prin marginea asimetrică.

bluză gri-roz cu mâneci scurte

Roz şi gri pentru o combinaţie minunată de colori, ce iese în evidenţă pe o piele bronzată! Cu un croi simplu şi un decolteu adânc la spate.

Povestea ta

fete în rochii scurte în dungi
fată care mănâncă iaurt | fată într-o bluză în dungi | femeie cu ochelari