Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Business-Yoga pentru birou

În cele ce urmează vă vom prezenta cele mai eficiente exerciţii de yoga pentru un mic workout la birou, pe care îl veţi putea integra cu uşurinţă în orice zi normală de muncă.

22.11.2018

#1 Business-Yoga
❤ Garudasana (braţe de şoim)

Cu „Garudasana” poţi să-ţi relaxezi musculatura umerilor şi cefei. Postura trupului se înbunătăţeşte, în timp ce spatele tău devine mult mai elastic. Iată cum se face:

Aşează-te într-o poziţie dreptă pe marginea scaunului tău. Împreunează uşor palmele mâinilor, astfel încât cotul stâng să fie aşezat în scobitura braţului drept. Menţineţi poziţia dreaptă a spatelui şi trageţi coatele uşor în sus. Rămâneţi în acestă poziţie pe parcursul a trei respiraţii adânci, apoi efectuaţi exerciţiul şi pe cealaltă parte, în acelaşi mod.

Femei_02
Femei_03
jachete jeansi
incaltaminte
bluze fuste
incaltaminte
genti
hanorace jeansi
incaltaminte

#2 Business-Yoga
❤ Deschiderea omoplaţilor

Pentru a începe exerciţiul, staţi în picioare, în poziţie dreaptă, cu picioare paralel şi uşor departate, pe aceaşi linie cu încheieturile şoldurilor. Înclinaţi bustul cu spatele drept, uşor în faţă, întinzând în lungime coloana vertebrală până peste punctul maxim.

Ridicaţi braţele până la nivelul umerilor şi îndoiţi-le din cot în unghi drept, menţinând coatele la nivelul umerilor. Rotiţi braţele din încheietura umerilor către spate, atât de mult cât puteţi. Repetaţi acest exerciţiu de 25 ori.

Femei_04
Femei_05

#3 Business-Yoga
❤ Exerciţiul „pisică-văcuţă

La acest exerciţiu picioarele stau paralele, la o distanţă egală cu cea dintre şolduri, în timp ce genunchii sunt uşor îndoiţi şi mâinile stau relaxate pe coapse.

În timp ce inspiri cobori uşor burta către podea, tragi omoplaţii cât se poate de mult către spate şi împingi pieptul în faţă (precum la văcuţe).

Când expiri strângi burtica către spate şi întinzi coloana vertebrală către tavan. Spatele se arcuieşte uşor, putând fi comparat cu cocoaşa unei pisici speriate. Repetă aceste figuri în alternanţă, de mai multe ori.

Femei_06
Femei_07

#4 Business-Yoga
❤ Exerciţiu pentru ceafă şi umeri

Ridică braţele deasupra capului şi împreunează uşor mâinile, ridicând în acest timp umerii şi menţinând această poziţie timp de 15-20 minute, revenind apoi uşor. Repetă acest exerciţiu de 3-5 ori. Acest exerciţiu poate fi efectuat cu capul înclinat în jos sau în sus.

Acest exercițiu ajută la relaxarea umerilor, gâtului și spatelui la locul de muncă. Acest lucru vă permite să preveniți durerile de cap sau încordarea musculară deranjantă și să contracarați în mod proactiv restricțiile de mișcare de la nivelul umerilor, gâtului și spatelui.

Femei_08
Femei_09