Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Culotte
- cu ce să-i purtăm ca să arătăm perfect

21.02.2020

Culotte, cunoscuți și sub numele de fustă-pantaloni, triumfă pe străzile metropolitane și spectacolele unor designeri de renume mondial. Acesta este un articol de îmbrăcăminte neobișnuit și atrăgător, dar trebuie să știți cu ce să-l combinați, astfel încât să nu comiteți un faux-pas stilistic. În ghidul nostru, îți prezentăm câteva sfaturi care te vor ajută să creezi o combinație perfectă și, mai ales, potrivită pentru figura ta.

Culotte
- sfaturi pentru doamnele de înălțime medie

De la bun început trebuie spus faptul că: pantalonii cu picioarele foarte largi, care ajung până la mijlocul gambei, nu se vor potrivi la tot. Sunt atât de „largi” încât vor domina cu siguranță întreaga stilizare și în jurul lor trebuie să se concentreze toată atenția, atunci când completați setul. Multe doamne, înainte de a lua o decizie de cumpărare, se întreabă pentru ce figură vor fi cei mai potriviţi pantalonii culotte. Ei bine, doamnele înalte arată grozav în aceştia, dar dacă sunteţi puțin mai joasă sau de înălţime medie, atunci tot ce trebuie să faceţi este să-i purtaţi cu pantofi pe toc subţire, înalt, care să echilibreze perfect piciorul larg și, astfel, vor conferi supleţe figurii. Merită, de asemenea, ca partea superioară a stilizării să fie scurtă și ajustată pe corp, iar în cazul unui tricou sau cămăşi - să fie pusă în pantaloni. Aşadar, ideea este să subliniem talia și să alungim în acest fel picioarele. Așa că, vă sfătuim să nu purtați tunici și cardigane oversize care ajung până la genunchi. Pentru ocazii cu un grad ridicat de formalitate, pantalonii culotte vor arăta excelent cu cămăși, jachete scurte și pantofi pe toc. Mai jos vă prezentăm pantalonii culotte în seturi elegante pentru primăvară și vară.

Eleganță de primăvară

Fusta-pantaloni elegantă cu centură legată și cămașă satinată cu cravată este o ținută perfectă pentru birou și nu numai. Din set nu pot lipsi, de asemenea, pantofii eleganți pe toc subţire. În acest fel, a fost creat un întreg compus perfect, care aduce un omagiu modei din trecut dar, încadrându-se în același timp, în tendințele actuale. Și totul în nuanţe de turcoaz - albastru – bleumarin, care în această primăvară vor domina expoziţiile din buticurile de modă.

Șic de vară

Vara, pantalonii culotte vor arăta cel mai bine cu sandale pe toc înalt, fixate cu o centură în jurul gleznei, deși vă puteți gândi și la papuci de tocuri înalte ultra-la modă. La aceasta alegem o cămaşă elegantă legată în față. Pantalonii culotte aleşi de noi sunt decorați cu lampasuri și printuri animale – elemente care fac ca setul să arate nespus de original.

Pantaloni culotte
- stilizări neformale pentru zi cu zi

Croiala largă a acestor pantaloni caracteristici îi face extrem de confortabili. Prin urmare, nimic nu vă împiedică să optați pentru ei în timpul călătoriilor de vară sau odihna de primăvară în afara orașului. În astfel de situații, tocurile înalte nu sunt deloc potrivite, de aceea ne întrebăm, ce încălțăminte ar trebui să alegem pentru a ne asigura confortul și fără a ne scurta figura cu culotte care ajung până la mijlocul gambei? Vă recomandăm să alegeți pantofi sneakers cu talpă înaltă sau sandale într-o culoare deschisă (vor fi perfecte cele bej deschis, écru, nude, roz pudrat). Încălțămintea deschisă la culoare alungește optic picioarele, de aceea, merită să fiți atente nu numai la stilizările cu fuste-pantaloni, dar și la cele cu rochii și fuste midi.

Alege un stil liber

Verde de sticlă și alb sunt un duet coloristic perfect. Un t-shirt cu bretele ajustat poate fi înlocuit cu un tricou cu mânecă scurtă și inscripții stilate. Sneakerșii albi cu talpa groasă au un design accentuat și asigură un confort maxim și sunt o completare stilată a întregului. În zilele reci optează pe o geacă de blugi. O alegere perfectă pentru un chillout de vară!

Perfecte pentru concediu

Culotte largi de culoare bej și o bluză cu bretele sunt îmbrăcămintea pe care te poți baza aproape întotdeauna în timpul călătoriilor într-o zi caldă de vară. Nu trebuie să ne lipsească nici sandalele confortabile care să asigure o circulație adecvată a aerului. Noi am ales sandale lucioase, legate, cu talpă albă, care sunt perfect potrivite pentru pantaloni și tricou.

Cum purtăm culottes iarna

În perioadele cele mai reci ale anului, culotte vor arăta cel mai bine cu o haină care are cel puțin aceeași lungime ca pantalonii. Datorită acestui lucru, se va crea un întreg unitar și estetic. În cazul încălțămintei, vă recomandăm să purtați cizme sau botine ajustate, pe toc gros sau toc subțire. Evitați să combinați pantalonii culotte cu cizme largi. În acest caz, veți obține o parte inferioară prea masivă și, în consecință, silueta ar părea prea corpulentă.

Recomandare

Dacă ești o persoană cu o înălțime joasă sau medie, asigură-te că botinele, pantalonii culotte și dresurile sunt de aceeași culoare. În acest fel alungești optic picioarele.

Încălțăminte ajustată la maxim

În stilizările de iarnă cu culotte în rolul principal, am propus încălțăminte clasică, fără prea multe variații. Partea superioară ajustată și vârful ușor ascuțit sunt cele două caracteristici esențiale ale încălțămintei. În stilizări poți folosi și un pulover călduros, oversize, dar nu uita că n-ar trebui să fie prea lung - cel mai bine e să se termine chiar deasupra taliei pantalonilor.