Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Design interior apropiat de natură, adică tendințe de interioare 2020

16.06.2020

Anul 2020 a adus schimbări în modul de amenajare a caselor, apartamentelor și chiar spațiilor de birouri. Renunțăm încet la interioarele industriale brute în favoarea așa-numitului biophilic design - un interior care întărește legăturile omului cu natura. Pe primul plan sunt materialele naturale, de ex. lemnul, piatra, bambusul, precum și culorile care amintesc de natura cufundată în soare: bej de nisip, nuanțe calde de maro, portocaliu, verde-cenușiu. Vă prezentăm așadar, câteva propuneri de decorare a casei în stilul biofil și vă prezentăm produse din oferta noastră care să se potrivească perfect.


Textile moi

Conceptul de „biofil” (eng. biophilic) a fost popularizat în anii 1980 sub influența observațiilor privind migrația crescândă a populației din zonele rurale spre cele urbane. Deci, ideea a fost să transfere cu ei o parte din elementele naturii în spațiul urban de locuit. În prezent, această tendință a revenit cu o putere și mai mare devenind o sursă de inspirație pentru iubitorii de design sofisticat, indiferent de locul în care locuiesc. Conform ideii de design biofil, interiorul ar trebui să fie amenajat astfel încât, să asigure relaxare și o apropiere maximă de natură. Cuverturi de pat moi, fețe de masă, perdele și covoare cu motive vegetale sau alte materii prime naturale sunt perfecte.

Dacă nu planifici nici o renovare în viitorul apropiat, amintește-ți că, uneori e suficient să cumperi doar câteva elemente care să schimbe interiorul și să aducă un suflu de noutate. Acestea sunt, în primul rând, materialele textile. Cuvertura de pat colorată va decora perfect livingul. Am ales una care este concepută pentru a evoca frumusețea naturii (în special cea tropicală) – nuanțele de portocaliu și galben sunt, cu siguranță, asociate cu savana africană! Pe comoda sau masa de lângă canapea poți pune o lampă din ratan cu șnur de iută, care se va potrivi perfect cu cuvertura de pat care este realizată din materie primă naturală.

Dacă preferi o cuvertură deschisă la culoare, alege o cuvertură moale cu o structură proeminentă de culoare crem și decoreaz-o cu perne colorate! Nu uita, că pernele pot schimba interiorul, dacă alegi culoare sau un model elegant.

În interiorul amenajat ca să evoce frumusețea naturii, ar trebui să existe o mulțime de materiale textile cu imprimeuri de flori sau frunze. Ce zici de draperii cu frunze de palmier? Vor decora perfect interioarele luminoase, însorite și se potrivesc cu podelele din lemn mai deschis și mai închis la culoare. Pentru a menține armonia și a ajusta toate detaliile, asigură-te că sunt suficiente plante verzi în cameră. Dacă ți se întâmplă să uiți de udatul plantelor sau pur și simplu pleci deseori și nu ai cum să îngrijești de flori în mod regulat, alege-le pe cele artificiale. Bambusul decorativ din oferta noastră, imită perfect planta vie. Acesta va arăta cel mai bine pe un dulap sau pe un pat de flori agățat.


Decorațiuni pentru casă care imită materiile prime naturale

Orice obiecte de decor, materiale textile sau alte elemente de design interior realizate din materiale naturale sunt uneori indisponibile în vânzare sau prețul lor este destul de mare și nu fiecare își poate permite un astfel de lucru. De aceea, puteți opta pe înlocuitori ingenioși, adică pe adică pe accesorii și decorații variate realizate din materiale sintetice, dar care imită la perfecție materialele naturale. Vedeți singuri!

Preș care imită podeaua din lemn? Da, acest lucru este posibil? Veți găsi această decorație ingenioasă și practică pentru decorarea casei în oferta noastră. Arată grozav pe gresia deschisă la culoare, deoarece creează cu aceasta un contrast coloristic perfect. În oferta noastră găsiți covorașe intrare cu imprimeu de pietre sau chiar beton. În fiecare dormitor nu ar trebui să lipsească o lampă de noptieră, motiv pentru care prezentăm un model cu candelabru textil și o bază ceramică care imită lemnul natural.

Din lista noastră de produse nu puteau lipsi, bineînțeles, accesoriile de bucătărie! Coșul de bambus pliat este nu doar un element de decor stilat, dar și util – puteți ține în el fructe proaspete, legume sau produse de panificație. Oferim, de asemenea, plăci de protecție pentru aragazuri ceramice, electrice sau pe gaz – sunt un decor excelent și protejează împotriva murdăriei. Interesant este că sunt confecționate din sticlă, dar imită perfect plăcile din piatră naturală.


Dacă planifici o renovare sau dorești să modifici parțial designul interior al casei tale pentru a fi mai confortabilă și mai modernă, te încurajăm să te familiarizezi cu gama noastră de produse din fila Casă .

Găseşte produsele din taguri: