Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Încălțăminte necesară pentru zilele caniculare, adică sandale în zece variante

25.06.2020

În timpul temperaturilor ridicate de vară, trebuie să ai grijă nu numai de îmbrăcăminte aerisită și ușoară, ci și de încălțăminte confortabilă. Sub influența căldurii, picioarele transpiră mai mult și devin umflate, motiv pentru care, pantofii confortabili și cei mai decupați sunt chiar obligatorii. Vă prezentăm diverse stiluri de sandale pentru femei - de la modele confortabile pentru plajă până la sandale cu toc înalt senzual.


Sandale cu talpă plată

Sandalele de damă cu talpă plată sunt în primul rând garanția confortului. Indiferent dacă pleci într-o excursie pe jos, ai o muncă în picioare sau dacă nu ai voie să porți tocuri înalte din motive de sănătate - sandalele plate vor fi perfecte. Îți prezentăm patru modele alese de noi, care diferă semnificativ unele de altele, astfel încât să poți opta pentru ele la diferite ocazii.

 


Acest model de încălțăminte merită apreciat mai ales pentru confortul incontestabil pe care îl oferă în timpul mersului. Talpa care intră în contact cu picioarele este bine conturată și moale, ceea ce oferă o senzație de ușurință - aproape ca și cum nu ai avea nimic în picioare! Curelele sunt confecționate din piele naturală.


Modelul de mai sus - menținut într-un stil ușor sportiv, va fi perfect pentru plimbările lungi de vară. Curelele sunt confecționate dintr-un material textil flexibil, datorită căruia sandalele sunt foarte ușor de încălțat și se adaptează suplimentar la picioare, lucru important atunci când acestea sunt umflate din cauza căldurii.


Am ales aceste sandale mai ales pentru doamnele care poartă haine elegante și poartă zilnic accesorii strălucitoare. Culoarea aurie adaugă finețe și rafinament sandalelor, astfel încât le puteți pune cu ușurință la sărbătorile de familie, alte ocazii importante și multe altele. Merită subliniat faptul, că culoarea aurie subliniază frumos bronzul!

Știai că...

Sandalele sunt prima încălțăminte făcută de om pentru nevoile sale? Erau confecționate din piele uscată de animale sau plută, legate cu o bandă, împletitură de iarbă și răchită. Cel mai probabil, locuitorii deltei Nilului și bazinului mediteraneean au început să poarte sandale printre primii, încă înainte de era noastră.


Balerini stilizați în sandale? De ce nu! E suficient să renunți la partea superioară acoperită în favoarea unor dungi împletite elegant, care creează o compoziție la modă. Călcâiul este acoperit, iar în zona degetelor și în partea laterală a tălpii se află decupaje, care asigură circulația aerului și un aspect stilat.

Pe toc de tip „cub”

Stabile, confortabile și în același timp feminine și elegante? Da, anume așa sunt sandalele cu toc de tip cub.  Datorită câtorva centimetri în plus, poți crea o siluetă suplă optic, fără a-ți expune picioarele la lipsa de confort. Aceste tocuri caracteristice sunt puțin mai late și mai masive și, prin urmare, asigură o stabilitate mai mare în timpul mersului. Vezi sandalele de toc cub în diferite variante și compune cu ele un look la modă.În acest sezon un hit al modei s-au dovedit a fi... șlapii pe toc. Numeroase femei și-i amintesc de acum câțiva ani buni, deoarece în anii 90 aceștia au fost în mare vogă. Sunt comozi, la modă, și în primul rând foarte originali – cine s-ar fi gândit că șlapii, considerați un sinonim al libertății, vor avea cândva toc? După cum se poate vedea, moda nu va înceta să ne impresioneze.


Legătura fantezistă care ajunge deasupra gleznei este varietatea perfectă pentru un aspect de vară. Toate acestea într-o culoare albă clasică și pe talpă groasă. Aceste sandale combină perfect stilurile boho și vintage, de aceea, putem opta pentru ele atunci când dorim să creăm compoziții originale la modă și nu ne este frică să experimentăm cu moda.


Simple, atemporale și potrivite la tot - așa putem defini sandalele negre, lipsite de orice decorațiuni și accesorii variate. Arată perfect la blugi, rochii vaporoase, rochii tip cocktail, dar și cu niște pantaloni scurți casual. Însă, pentru a nu fi prea monoton, designerii noștri au hotărât să adauge puțin dinamism prin intermediul unui toc argintiu.

Sandale de damă în stil boho

Îmbrăcămintea aerisită, motivele florale, încălțămintea și accesoriile cu motive de paie, plută, flori și franjuri - asta caracterizează stilul boho. Acesta abundă, de asemenea, în culori pastelate, în care domină nuanțele de bej, maro și écru. Mai jos poți vedea propunerile noastre de sandale, care vor fi perfecte pentru astfel de stilizări.


Sandalele cu toc gros într-o culoare frumoasă de coniac, cu floare delicată și franjuri sunt un element clasic al stilului boho. Împreună cu o poșetă de paie și un set de  brățări colorate vor crea un trio la modă. Sandalele sunt legate în jurul gleznei, ceea ce accentuează și mai mult aspectul lor original.


Adori culorile vesele și modelele originale? Aceste sandale pe platformă sunt anume pentru Tine! În loc de flori, dungi sau alte modele standard, vă propunem un motiv de lămâie care contrastează bine cu fundalul negru. Se vor înscrie perfect în libertatea de vară!


Platforma care imită pluta este o tendință care rămâne în vogă printre tendințele încălțămintei de vară. Alege anume această încălțăminte dacă îți pasă de comoditate și aspectul la modă. Sandalele sunt dotate cu curele care se încrucișează și se așază bine pe picior. Toate acestea în culori boho: maro și bej deschis.