Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

It's all about the Denim

Gândiţi la început ca pantaloni de lucru, cu o structură rezistentă, jeanşii au continuat prin a marca lumea modei şi cotidianul individual. Denimul, un material rezistent mereu în tendinţe este folosit de marea majoritate a designerilor în fiecare sezon. Un look nou în fiecare an, cât mai multe perechi în garderoba personală.

Informaţii despre materialul denim, aspectul prespălat, croieli sau întreţinere obţineţi în ghidul ataşat. Pentru realizarea acestuia ne-am consultat cu Guido Wetzels, Inginer textile.

Specialist în domeniul denimului, acesta este implicat în realizarea jeanşilor cu aspect uzat. Cu un know-how de expert, acesta oferă consiliere firmei bonprix şi ajută la multiplicarea sortimentelor de jeans.

tăierea croielii blugilor
bărbat cosind la mașină
croitor în timpul muncii

„Jeanşii devin mai frumoşi cu cât îi purtăm mai mult. Îşi dezvoltă caracter.“

Guido Wetzels, Inginer textile

Materialul denim

împletitură din bandă de blugi

„Tot ceea ce înseamnă jeans este rezistent la murdărie şi poate fi purtat chiar şi cu un aspect uzat.“

Guido Wetzels, Inginer textile

Denimul asigură o protecţie mărită la expunerea la razele UV, datorită structurii rezistente şi ţesăturii pline. Aspectul specific se obţine printr-o tehnică specială de aplicare a culorii: ţesătura se vopseşte doar la suprafaţă, nu şi în profunzime. Astfel, în timp şi în urma numeroaselor spălări, jeanşii pot obţine look-uri diferite.

set de jeanși multicolor

Jeanşi prespălaţi

Denimul merge în fiecare culoare! Pe lângă varianta clasică în albastru, elegantul albastru închis, negru sau gri pot completa garderoba dumneavoastră. De ce? Pentru ca jeanşii sunt actuali, confortabili şi flexibili.

jeanși albaștri albastru prespălat
jeanși albaștri închiși denim închis
jeanși negri negru stone
jeanși gri gri

Sfaturi de întreţinere

În cele ce urmează câteva recomandări pentru întreţinerea jeanşilor favoriţi:

  • Întoarceţi jeanşii pe dos înainte de spălare. Pentru a evita pierderea nuanţei de culoare, spălaţi-i la 30 de grade şi nu foarte des. De asemenea, optaţi pentru un program de stoarcere redusă.
  • Culoarea unor jeanşi mai vechi poate fi împrospătată prin spălarea împreună cu o perechi de jeanşi noi.
  • După spălare, aranjaţi jeanşii în formă normală şi puneţi-i la uscat. Nu îi lăsaţi în soare.
simboluri cu indicații de spălare
geacă albastră de blugi

Croieli jeans

pantaloni albaștri john baner jeanswear

„Jeanşii trebuie să se aranjeze frumos.“

Guido Wetzels, Inginer textile
jeanși, bluză și sutien

Boyfriend

Jeanşii în ultimele tendinţe! Jeans-ul boyfriend se remarcă prin modelul confortabil, croială lejeră, tur uşor lăsat şi partea de jos a cracului ceva mai strâmtă. Pot fi purtaţi atât la ţinute cool – cu pantofi sport şi bluze lejere cu imprimeu, cât şi combinaţi la ţinute şic – cu un top sexi şi pantofi cu toc.

Slim-fit

Jeanşii slim-fit se prezintă cu o croială dreaptă şi strâmtă, ce scoate silueta în evidenţă. Un model sexi. Pot fi purtaţi la ţinute diferite. Pentru un look cotidian vă recomandăm să îi combinaţi cu o cămaşă în carouri şi accesorii cu capse şi ţinte.

Skinny

Forma de jeans cea mai îngustă! Din material cu conţinut de elastan, se aranjează frumos pe trup. Potriviţi siluetelor mai subţiri. Un croi strâmt de sus până jos. Se pot combina la ţinute diferite. Preferata noastră: cu bluză oversize, ghete şi cercei mari, în tendinţe.

Straight-leg (croi drept pe picior)

Un alt model clasic de jeans! Ies în evidenţă prin croiul confortabil şi drept pe picior. Învăluie frumos orice tip de siluetă. Pot fi purtaţi cu sacou şi cămaşă pentru o ţinută business sau cu piese vestimentare casual pentru un look lejer.

Baggy

Această variantă largă de jeans este cunoscută din cultura hip-hop şi look-ul skater-ilor. A fost adaptată în timp, de către industria modei. Pentru dame acest model este puţin larg la nivelul taliei şi se poartă uşor căzut pe şolduri. În versiunea ultra largă hip-hop, aceşti jeanşi se combină cu pantofi sport, hanorac şi bluze lejere. Pentru un look mai sexi al variantei feminine – purtaţi jeanşii baggy cu pantofi cu talpă tip platformă sau balerini.

Bootcut

Un model necesar în orice garderobă! O croială evazată în partea de jos şi un model confortabil. Aceşti jeanşi bootcut pot fi purtaţi la ţinute diferite – cu cămăşi în carouri, helănci sau bluze cambrate; de asemenea, încălţămintea poate fi sport sau cu toc, tip pumps clasici.

Loose-fit

Modelul loose-fit se caracterizează prin croiul lejer, simplu. Confortabili pe picior sunt ideali pentru activităţile din timpul liber. Se potrivesc la ţinute casual-sport cu ghete sau sneaker.