Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

Jachete de damă –
prezentare generală a diverselor modele

2020-04-24

Scurt, lung, cu două rânduri de nasturi, cu centură? În acest ghid am pregătit o listă cu diferite modele de jachete pentru femei, precum și propuneri de stilizări la modă care pot fi create cu acestea. În același timp, am avut în vedere diferite ocazii în care doamnele poartă cel mai des jachete și, după cum vedeți, acestea nu sunt doar întâlniri de afaceri, ci și situații de zi cu zi. Vezi neapărat propunerile noastre.

Jachetă de damă – vestimentaţie elegantă

Jacheta este asociată de mult timp mai ales cu ocaziile solemne în care trebuie să arăți elegant. Examene, interviuri pentru un loc de muncă, întâlniri de afaceri - în aceste situaţii, sacoul de damă - de preferință în culori neutre - va fi întotdeauna o ţinută potrivită. Vă prezentăm, deci, cele mai noi modele din colecțiile noastre, care sunt perfecte pentru întâlnirile oficiale la nivel înalt.

Culoarea bleumarin este fără îndoială o nuanţă principală în dress code-ul de afaceri. Dacă îl combinăm cu albul, obținem un duet coloristic atemporal. Vă propunem un sacou bleumarin, încheiat cu un nasture. Puteți purta la acesta un T-shirt (sau o cămașă, dacă doriți să arătați și mai elegant). La acesta am ales pantaloni bleumarin cu dungi albe – am dorit ca această compoziţie să fie formată din două nuanţe.

Acest gen de jachetă de damă este o piesă completă de garderobă pentru partea superioară - nu necesită purtarea unui T-shirt sau cămăși. Toate acestea se datorează clapelor albe care se compun excelent cu bleumarinul și nu formează un decolteu adânc. La acesta poți purta o fustă tip creion sau - când dorești să obții un stil retro - pantaloni evazați sau cu picioare late.

Acest outfit a fost pregătit cu gândul la petrecerile de familie. Jacheta lungă albă fără nasturi și bluza uşoară din dantelă de culoare neagră sunt un set asociat perfect. Purtați la aceasta o bijuterie elegantă! Noi am mizat pe cercei, inele, o centură cu catarame metalice și un ceas impresionant. Nu uita de poșeta tip plic elegantă.

Nuanţele de gri sunt culori foarte nobile la fel ca și albul, negrul și bleumarinul. Vă prezentăm în această compoziţie o jachetă de damă oversize de culoare deschisă. Nasturii negri vor arăta superb pe un fundal deschis, iar mânecile răsucite conferă un iz de libertate întregului set.

Sacou de damă – revenire într-un stil mare

Asocierea pantalonilor și sacoului de damă - mai ales la modelele cu o croială largă - a fost foarte populară în anii 80. și 90. În plus, la acestea se purtau pantofi albi cu toc jos. Costumele de damă elegante au trecut cu succes examenul timpului și într-o formă modernizată au apărut din nou în magazine. Acest tip de set va înlocui cu succes o rochie de cocktail și va fi un înlocuitor de încredere pentru aceasta.

Setul prezentat – costumul de damă, caracterizează perfect moda din trecut. Pantalonii largi și sacoul oversize, fac parte în prezent din tendinţele fierbinţi, de aceea, poți opta cu încredere pentru acest set. Totul într-o culoare de coral frumoasă, perfectă pentru primăvară și vară! La acesta am ales o bluză albă înflorată și încălțăminte cu același motiv.

Verdele suculent este o culoare a naturii care se trezește la viață, de aceea, alege această culoare pentru un sacou de primăvară și vară. Setul a fost completat cu accesorii bej, însă nuanţele de alb, negru și galben estompat vor fi la fel de reuşite.

Pentru doamnele care preferă nuanțe estompate și modelele clasice, simple, am ales un set de culoare roz pudrat. Jacheta scurtă, ajustată și pantalonii la dungă sunt o compoziţie perfectă pentru femeile de orice vârstă.

Atenţie

În magazinul nostru nu avem o categorie separată care să conțină doar costume de damă. Seturile prezentate în fotografii sunt produse care formează un set, dar provin din categorii diferite: „pantaloni de gală” și „blazere și jachete”. Pantalonii prezentaţi în imaginile de mai sus au fost incluşi în lista produselor la sfârșitul articolului.

Jachetă de damă în seturi mai largi

Sacourile în stil casual,sunt de obicei, fabricate din bumbac și constituie o completare a stilizărilor zilnice. Arată perfect cu sneakerși și teniși! Dorim să vă arătăm câteva modele neobişnuite de jachete de damă care merită o atenţie deosebită datorită modelelor originale.

Această jachetă originală din stofă moale și confortabilă este lipsită de clape și nasturi, și va fi o lovitură la țintă pentru fanele îmbrăcămintei casual. Poartă la ea nişte blugi sau colanți confortabili și o pereche de teniși și vei arăta stilat!

Printurile animale sunt un hit incontestabil al acestui an. Sacoul cu model de leopard este un element foarte expresiv de outfit, de aceea, alte pentru acesta pantaloni și un T-shirt monocromatic. Noi am ales pantaloni care imită pielea, pentru a accentua și mai mult stilul curajos al compoziţiei.

Această jachetă de damă este pentru doamnele care adoră motivele florale. Diferă de modelele clasice și prin croială – este ceva mai lungă și în loc de nasturi are o centură. Va arăta prefect la blugi și fuste, iar înviorat cu accesorii roşii va crea o stilizare feminină fermecătoare.

Ce zici de o combinație mai curajoasă, formată dintr-o jachetă de damă și pantaloni scurți de vară? La acestea vă propunem sandale – am ales un model roman de culoare galbenă, care va înviora setul estompat de culoare alb-albastră. În loc de pantaloni în dungi poți alege o pereche de pantaloni scurți de blugi, care vor arăta la fel de stilat.

Redacția Bonprix

Găseşte produsele din taguri: