5% REDUCERE ȘI LIVRARE 0 RON! Numai până în 12.07.2020! Cod promoțional: 8127
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

 

Modă clasică

Încălțăminte necesară pentru zilele caniculare, adică sandale în zece variante

2020-06-25

În timpul temperaturilor ridicate de vară, trebuie să ai grijă nu numai de îmbrăcăminte aerisită și ușoară, ci și de încălțăminte confortabilă. Sub influența căldurii, picioarele transpiră mai mult și devin umflate, motiv pentru care, pantofii confortabili și cei mai decupați sunt chiar obligatorii...

Cum alegem costumul de baie?

2020-06-05

Vara este înainte - cel mai frumos anotimp al anului! E timpul să planificăm vacanța și să pregătim o listă de lucruri necesare pentru călătorie. Dacă mergeți pe litoral sau pe malul unui lac, este timpul să cauți un costum de baie perfect. În articolul nostru îți prezentăm cele mai recente tendințe și...

Lenjerie de damă - cum să o alegem corect

2020-04-30

Lenjeria de damă aleasă corect asigură nu numai confort, dar este și o garanție a unui aspect excelent. În acest articol, îți vom sugera cum să alegi lenjeria, ținând cont nu doar de nevoile tipurilor individuale de siluete, dar și de hainele la care va fi purtată lenjeria.

Jachete de damă - prezentare generală a diverselor modele

2020-04-24

Scurt, lung, cu două rânduri de nasturi, cu centură? În acest ghid am pregătit o listă cu diferite modele de jachete pentru femei, precum și propuneri de stilizări la modă care pot fi create cu acestea. Vezi neapărat propunerile noastre.

Aceste produse sunt cel mai des cumpărate de clienţii noştri

2020-04-17

Dintre zecile de mii de produse disponibile în sortimentul bonprix, am selectat câteva zeci, care sunt printre cele mai cumpărate. Vom arăta, de asemenea, cele mai populare zece categorii din care provin aceste produse.

Hanorace pentru femei - prezentare generală a modelelor universale

2020-04-10

Hanorace la modă pentru femei - perfecte pentru casă și în timpul antrenamentelor.

Geci de damă pentru primăvară – pe care să o alegi?

2020-03-27

E timpul să ne schimbăm garderoba! Vezi oferta de geci de primăvară pentru femei de la bonprix.ro!

Două modele atemporale, care nu vor ieși niciodată din modă

2020-03-06

Modelul pepit elegant și diversele tipuri de carouri irlandeze vor împodobi stilizările elegante de fiecare. Vezi propunerile la modă de la bonprix!

Cum alegem o fustă în funcție de figură? Profită de sfaturile noastre!

2020-02-28

Fustele pentru femei sunt îmbrăcămintea pe care o aleg Doamnele de toate vârstele. Vezi cele mai la modă fuste de la bonprix și află ce modele se potrivesc cel mai bine la anumite siluete!

Culotte - cu ce să-i purtăm ca să arătăm perfect

2020-02-21

Culotte - pantaloni largi în care orice femeie poate arăta grozav. Profită de sfaturile bonprix și vezi cu ce să combini culotte, astfel încât să nu-ți scurteze figura.

Cămăși de damă – patru stilizări la modă pentru orice ocazie – Inspirații bonprix

2020-02-11

Cămașa stilată este un element universal al stilizării numeroaselor femei. Vezi propunerile la modă de la bonprix!

Nu orice geacă, este doar o simplă geacă

2019-08-19

Ce este cel mai frumos, atunci când vine toamna şi iarna? Desigur, faptul că în sfârşit, avem voie să purtăm din nou mantourile şi gecile noastre.