Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Domnișoarele de onoare
Oaspetele de nunta

Cum să te îmbraci de nuntă?

11.08.2016

Perioada nunții durează, iar împreună cu aceasta multe pregătiri pentru această zi unică și specială. Trebuie să avem grijă de fiecare detaliu, astfel încât, aceasta să rămână o experienţă de neuitat, nu doar pentru noi, ci și pentru oaspeți.

Tinerii însurăței

Nunta nu este doar o zi foarte importantă pentru miri, dar și pentru oaspeți. Indiferent, dacă este nunta unei prietene apropiate sau a unui văr pe care nu l-ați văzut de mult timp, toată lumea vine să sărbătorească împreună și să se bucure de acest moment important în care doi oameni își declară dragoste și credință.

O nuntă cu stil

O ţinută perfectă pentru nuntă ar trebui să fie în primul rând elegantă și cu clasă. Nu uitați că aceasta nu este un simplu garden party, dar o celebrare unică, în care sărbătorim împreună fericirea mirilor. Trebuie deci, să alegem o rochie sau un costum elegant, simplu și nu prea provocator. Din ce în ce mai des sunt organizate nunți tematice. Într-o astfel de situaţie, ar trebui să ne îmbrăcăm în conformitate cu aşteptările mirelui și miresei. În funcție de amenajarea sălii și mesei, nuntașii ar trebui să pregătească o vestimentație de aceeaşi culoare, de ex. în nuanțe de piersic și pudră de culoare roz. De multe ori, tinerii căsătoriți amenajează sala imitând un film concret sau o epocă. Să nu uitați, că indiferent de preferinţele personale, ceea ce contează este voința mirilor, iar noi ar trebui să o respectăm, fără a interfera cu conceptul lor.

Rochie
Model în rochie
Model în rochie
Rochie

Fiind martor…

Nunta perfectă necesită o planificare atentă și o organizare detaliată. În astfel de situații, un rol deosebit de important îl au martorii, care de obicei, ajută la pregătirile de nuntă, și, de asemenea, sunt întotdeauna gata să sară în ajutor în timpul ceremoniei. Rugămintea de a fi martor nu este prin urmare doar o onoare plăcută, dar, de asemenea, și un gen de provocare. Pe lângă organizarea unei petreceri de neuitat a burlacilor, domnișoara de onoare o ajută pe mireasă să-și aleagă rochia perfectă și să facă ca această zi să fie una specială în toate privințele.

Costum
Costum
Domnișoarele de onoare

Rochia de nuntă

Pentru această zi specială trebuie să aveți o rochie frumoasă. Află câteva reguli simple, care te vor ajuta să-ți adaptezi cu ușurință ținuta vestimentară potrivită:

  • Eleganță și stil - rochia trebuie să corespundă solemnității ceremoniei. Alegem modele elegante și subtile.
  • Culori adecvate - culoarea albă și crem este rezervată în mod exclusiv pentru mire și mireasă. Nu uita că ei trebuie să iasă în evidenţă în această zi specială. Fii atentă, de asemenea, la culorile închise, cum ar fi negrul. Aceasta este o culoare asociată cu doliu și tristeţe, de aceea, nu este potrivită pentru această solemnitate plină de bucurie, cum este căsătoria. Dacă nu-ți imaginezi o altă rochie decât rochia neagră mini, trebuie să o asociezi cu un sacou pastel și accesorii deschise la culoare.
  • Dacă ai onoarea să fii domnişoară de onoare, nu uita că trebuie să-ți potrivești rochia la așteptările tinerilor însurăței. Cravata violetă a mirelui, buchetul de liliac al miresei și vestimentaţia domnișoarelor de onoare în aceeaşi culoare, vor crea o imagine frumoasă în fața altarului, astfel încât, oaspeții se vor simți ca în timpul unei producții hollywoodiene.
Domnișoarele de onoare