Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Outfit-ul sport perfect

20.11.2018

Pentru toate cele pentru care doar simpla alegere a ţinutei sport le aduce stropi de sudoare pe frunte, iată aici un mic îndrumar care vă prezintă ce itemuri sport sunt potrivite pentru un anumit tip de sport.

Yoga & Pilates

Pentru a te putea destinde pe deplin şi pentru a te concentra adânc asupra ta şi a exerciţiilor, ţinuta ta sport trebuie să fie în primul rând foarte confortabilă şi să nu te deranjeze în timpul mişcărilor. Foarte practici în acest caz sunt colanţii. Ei pot fi de ajutor şi antrenorilor pentru a observa şi corecta diversele exerciţii, atunci când este nevoie. Un sentiment plăcut şi relaxant este oferit mai ales de materialele moi, cu cădere lină.

Pentru a se evita ridicarea hainelor în timp ce faceţi relaxantul „dog looking”, cel mai bine ar fi să purtaţi topuri cu bete strânse şi colanţi cu benzi de fixare pe călcâi.

Jachetă Costum pentru yoga
Tricou sport Pantaloni largi
Bluză Pantaloni largi

Fitness & Workout

Zumba, antrenamentele de modelare sau alte cursuri – sortimentul de workout-uri este pur şi simplu imens. Şi tot aşa de mare este şi libertatea cu care poţi alege ceva de îmbrăcat. Important este ca tu să te simţi bine!

Extrem de bine venite sunt tricourile funcţionale: materialele care lasă pielea să respire transportă spre exterior transpiraţia şi menţin corpul într-o climat optim, protejându-l de supraîncălzire sau răcire. Ultimul răcnet sunt mai ales pantalonii tight cu print-uri trendy. Aceste itemuri funcţionale, ultra maleabile, îţi oferă un sentiment minunat la purtare, au o formă stabilă şi stau perfect, conferind o libertate de mişcare maximă.

Jachetă sport Leggings
Încălţăminte sportivă
Bluză Leggings
Încălţăminte sportivă
Bluză Leggings
Încălţăminte sportivă

Joggen & outdoor

Toate cele care iubesc să facă sport în aer liber, ar trebui să se axeze în alegerea outfit-ului lor mai ales pe îmbrăcămintea funcţională. Ea nu apără doar de vremea rea cu ploaie sau vânt, ci vă aşteaptă cu multe detalii practice: inserţiile din material plasă, tip mesh, şi şliţurile speciale de aerisire au grijă ca temperatura să fie perfectă şi regularizează umiditate. Dacă îţi place să alergi pe întuneric, ai grijă să alegi itemuri cu detalii reflectorizante, pentru a fi mereu văzută.

La tine nu merge nimic fără muzică? Nu uita că multe geci sunt dotate cu orificii speciale pentru cablu. În plus, canadienele „3în1” pot fi adaptate flexibil la anotimpul de afară şi la intenţiile tale.

Jachetă Pantaloni sport
Încălţăminte sportivă
Bluză
Bluză Leggings
Încălţăminte sportivă
Jachetă Leggings
Încălţăminte sportivă
Bluză

”Fii mai puternică decât cea mai puternică scuză a ta!”

5 stafuri pentru a învinge delăsarea:

#1 Pregăteşte de cu seară geanta de sport: astfel îţi va fi la îndemână încă de la prima oră.

#2 În doi, la sport: cine îşi dă întâlnire, nu îşi găseşte atât de repede scuze.

#3 Blocarea programării în calendar: rutina ne ajută să nu renunţăm repede.

#4 Ţinerea unui jurnal sport: fiecare sesiune de sport reuşită să fie marcată cu verde în calendar. Acest fapt te va face mândră şi îţi va spori ambiţia!

#5 Răsplăteşte-te pentru succese: un smoothie preferat la bar, un nou echipament sportiv sau un weekend wellness cu o prietenă bună. Tu decizi ce te motivează!