Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

Plecare în camping – ce să purtăm?

06.08.2021

 

În timp ce unii visează la o vacanță într-un hotel de lux, alții sunt fericiți să își facă bagajele pentru o excursie cu cortul. În acest an, apreciem în mod deosebit ieșirile la aer liber, iar campingurile sunt pline până la refuz. Moda și tendințele de vară au început, de asemenea, să urmeze stilul de campament. Haideți să aruncăm o privire la ceea ce este în top în acest sezon. 


Îmbrăcăminte casual în culorile naturii

Îmbrăcămintea de camping se caracterizează în principal prin culori stinse inspirate din natură. Tonurile bej, kaki și nude sunt asociate cu sălbăticia safari și cu culorile pământii. Hainele pe care le alegeţi pentru călătoriile în afara orașului trebuie să fie mai presus de toate confortabile, așa că nu uitați să luaţi cu voi un hanorac, pantaloni de trening sau blugi confortabili. După cum știm cu toții, nopțile de vară pot fi răcoroase, așa că nu uitați să vă luați un pulover, care poate fi necesar pentru o noapte petrecută în cort. Nu uitați să luați cu voi câteva tricouri din bumbac și pantaloni scurți – elemente esențiale pentru o zi călduroasă.

Îmbrăcăminte exterioară elegantă – geci la modă pentru femei

O valiză de camping nu este completă fără o geacă softshell confortabilă și ultra-practică. Membranele speciale rezistente la ploaie și materialele respirabile sunt ideale pentru toate condițiile meteorologice, în timp ce buzunarele și închizătoarele practice țin totul la îndemână. Printre numeroasele geci pentru femei disponibile în magazinul nostru, puteți alege de la o parka la modă de mai multe sezoane (va fi perfectă și pentru primele zile friguroase de toamnă), până la o geacă scurtă, ideală pentru ieșirile de vară. O vestă cu fermoar poate fi, de asemenea, o soluție ideală.

Confort în camping - alege încălțămintea potrivită 

Moda în stil camping se bazează pe confort. Pantofii de trekking confortabili sunt baza pentru expediții lungi și de succes. Profilarea corespunzătoare care acoperă glezna ajută la evitarea rănilor. Atunci când pleci într-o excursie în afara orașului pentru mai multe zile, merită să ai la tine mai multe perechi de pantofi, fie și numai din cauza condițiilor meteo schimbătoare. Nu uita să iei niște pantofi sneakers, precum și șlapi, care vor fi esențiali dacă mergi pe malul unui lac.

Modă plină de contraste

Marsupiul de camping combinat cu bijuterii? Sau poate un rucsac de drumeție și un pandantiv masiv și gros? Rucsacurile de trekking din acest sezon sunt asortate chiar și cu o rochie sau o fustă mulată. Astfel de accesorii de camping combinate cu elemente vestimentare feminine sunt o adevărată extravaganță a modei! O șapcă de baseball sau o pălărie la modă și ochelarii de soare sunt, de asemenea, un accesoriu indispensabil pentru ieșirile de vară.


O noapte petrecută sub un cer plin de stele, liniștea care domnește în mijlocul pădurii, doar zumzetul liniștit al copacilor se aude. Da - relaxarea în natură poate fi unică și specială. La fel de unic și special poate fi și stilul nostru. Înainte de călătoria de vacanță, aprovizionați-vă cu articole de camping din cele mai recente colecții:

 

> Geci Softshell https://www.bonprix.ro/tag/geci-i-paltoane-dama/softshell/

> Încălțăminte de trekking https://www.bonprix.ro/tag/incalaminte-sport-pentru-femei/de-trekking/

> Rucsacuri https://www.bonprix.ro/categorie/3095/rucsace/