Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Un articol vestimentar clasic

Puloverul cu guler rulat
Ideal pentru zilele reci

14.01.2016

Mult timp puloverul cu guler rulat a fost asociat stilului de viaţă şi diferitelor meserii tipic bărbăteşti. De când vedete precum Audrey Hepburn sau Sharon Stone au purtat această piesă vestimentară închisă cu multă eleganţă, acesta a început să fie asociat şi cu moda feminină. Croieli diferite şi forme atractive certifică popularitatea puloverului cu guler rulat. Un motiv pentru care acesta nu trebuie să lipsească din nicio garderobă – mai ales în sezonul rece sau de tranziţie.

botine maro

Idee fashion!

Completaţi acest look marcat de puloverul cu guler rulat cu cizme. Outfit confortabil, ideal pentru zilele de toamnă-iarnă!

Jana bonprix

De ce îl iubesc!

Puloverul cu guler rulat este motivul pentru care mă pot bucura de ieşiri chiar şi în zilele reci, mai puţin plăcute. Poate fi combinat diferit şi accesorizat după preferinţe. Confortabil şi călduros, clasic-şic sau sport-lejer, niciodată fad. Un pulover cu acest croi şi veţi deveni specialista schimbărilor vestimentare în timpul zilelor de toamnă-iarnă. Must-have pentru sezonul rece!

Idee de styling:

Pentru fiecare zi

Potrivit pentru un look cotidian! Combinat cu jeanşi strâmţi şi cizme casual, acest pulover cu guler rulat devine de neînlocuit.

Oversize şic

De la pulover la rochie: cu un croi larg, poate fi purtat frumos cu leggings şi cizme înalte.

Look office

Să trecem la treabă! Un outfit cu aspect smart, ideal pentru o ţinută de birou.

Apariţie cu pulover cu guler rulat

fată care stă pe malul apei
helancă mov

Clasicul

O formă clară şi un design mereu în tendinţe! Varianta basic a puloverului cu guler rulat nu trebuie să lipsească din nicio garderobă.

pulover alb

Cel mai moale

Croit din material moale şi pufos, se simte plăcut şi confortabil la purtare. Cu detalii frumoase în tricot.

helancă neagră

Elegantul

Cu un croi şic simplu, poate fi purtat cu perle. Potrivit la următoarea întâlnire amoroasă şi chiar şi la petrecerea de mâine.

pulover roz lung

Coloratul

Ne plac culorile! Acest pulover cu guler rulat cu aspect decorativ este ideal pentru zilele gri de toamnă-iarnă.

Povestea ta

fată zâmbitoare

„Plimbări lungi pe plajă şi vântul ce îmi suflă peste urechi: astfel îm place să îmi petrec zilele însorite de toamnă-iarnă! În sfârşit am iar un motiv să port puloverul preferat.“

Purtat în situaţii precum:

femei la cumpărături | mamă cu fiică | îndrăgostiți