Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

O piesă vestimentară de rezistenţă

Salopeta

Salopetele au marcat istoria modei de pe mapamond, motiv pentru care au devenit piese clasice. Cu un croi romantic, sport, sexi sau clasic, acestea pot fi purtate cât mai original.

sandale maro

Idee fashion!

Ideal de combinat la încălţăminte cu toc. Talpa tip platformă asigură un look feminin şi totuşi nu foarte elegant.

prietene în cabina de probă
Jana bonprix

De ce o preferăm

A existat cândva un outfit mai confortabil? Dacă la pantalonii sport uneori avem reţineri pentru o ţinută de stradă, cu o salopetă obţinem acelaşi confort şi un look perfect pentru cotidian. Iubesc salopetele!

Sfaturi vestimentare

Perfectă pentru timpul liber şi o ţinută ce marchează cotidianul.

O variantă lejeră, cu imprimeu frumos, ce poate fi purtată cu o jachetă sau la o ţinută casual de birou. O curea subţire marchează talia şi pantofii sport redau un look mai accesibil, dar nu foarte sexi.

Sexi şic

Acest look este pentru cele mai îndrăzneţe! Un model atractiv – cu decolteu adânc. Purtată cu un blazer şi pantofi cu toc - pentru o apariţie mai elegantă.

Poftă de vară

Lejeră, uşoară, cu un aspect cool! Ideală pentru zilele fierbinţi. Un croi bandeau practic, ce permite un bronz fără dungi.

De la super confortabil la super

Varianta confortabilă este înainte de toate potrivită pentru un weekend relaxant acasă. O ţinută comodă, potrivită însă şi pentru întâmpinarea oaspeţilor.

Cu imprimeuri îndrăzneţe şi un croi scurt, varianta perfectă pentru vară şi sezonul de festivaluri. Completăm look-ul cu ochelari mari de soare, pălării cu boruri largi şi genţi cu franjuri.

prietene

Un model sport elegant practic, ideal pentru vacanţă. Cu gesturi rapide reuşiţi trecerea de la o ţinută de plajă la una de seară. Uitaţi de bagajele grele.

Sexi în jeans! Varianta denim este super, indiferent de vreme. Poate fi purtată cu bluze cu mâneci lungi şi ghete, în timpul zilelor mai reci.

Povestea ta

femeie romantică în salopetă Jumpsuit

„Nicio vacanţă de vară fără salopete. Jumpsuit-ul meu este atât de uşor de combinat, încât îl pot purta la ocazii diferite, fără prea mult efort de styling. O piesă vestimentară pur şi simplu confortabilă!"

fată pe un leagăn | fată pe plajă | femeie la cumpărături