Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

Sărbători de familie primăvara și vara – în ce ne îmbrăcăm?

07.05.2020

Primăvara și vara nu înseamnă doar așa-numitul sezon al nunților, dar și momentul în care copiii primesc Prima Sfântă Împărtășanie, iar părinţii pregătesc o petrecere sau o masă festivă cu această ocazie. Aura favorabilă și temperaturile mai ridicate sunt, de asemenea, un moment minunat pentru diverse petreceri de grădină și terasă – aniversări, zile de naștere și multe altele. Vă sfătuim, ce să purtați pentru aceste ocazii, iar propunerile noastre nu includ doar rochii. Citește neapărat ghidul nostru!

Rochii de gală

Rochiile variate - de preferință până la genunchi sau imediat după genunchi, sunt cele mai populare ținute pentru sărbătorile de familie. Nu există o croială specifică care să le placă femeilor – aleg tot ceea în ce se simt bine: modele tip creion, asimetrice, cu mânecă lungă sau scurtă, cu dantelă, bretele, cu volane, monocromatice și cu imprimeuri.

Rochii ajustate tip creion

Doamnele aleg aceste rochii cu plăcere în special, pentru că fac silueta mai suplă și în primul rând, sunt potrivite pentru orice figură. Vă prezentăm trei modele care sunt menţinute în stiluri diferite, care credem, că ar putea să vă placă.

Galbenul expresiv este o alegere perfectă pentru zilele de vară și primăvară. Această rochie tip creion cu o croială frumoasă, merită atenţia noastră datorită dantelei delicate, care finisează frumos decolteul și umerii.  Va fi perfectă pentru o petrecere de nuntă.

Această rochie este un element clasic absolut - simplă, elegantă, lipsită de decoraţiuni, și toate acestea într-o culoare albă ultramodernă. Singura completare a rochiei este banda subțire neagră de lângă decolteu. Este o alegere perfectă pentru Botez, Prima Sfântă Împărtășanie și multe altele.

Acest model l-am ales cu gândul la doamnele care adoră motivele florale. Bleumarinul subtil și imprimeurile roșii reprezintă o îmbinare perfectă de culori. Rochia este dotată cu un cordon subţire care poate fi legat în formă de fundă sau lăsat liber. Va arăta perfect cu încălțămintea bleumarin și bej.

Rochii evazate

Acest tip de rochie cu o lungime până la genunchi face ca picioarele să arate mai suple. În plus, rochiile de acest tip sunt vaporoase, confortabile și ne întineresc. Vă prezentăm rochii de cocktail din diferite materiale – rigid, subţire și dantelă elegantă.

Culoarea roşie expresivă este perfectă pentru o petrecere de nuntă, zi de naștere, cocktail garden party. Acest model își datorează farmecul unui finisaj fantezist, sub formă de deschidere frumoasă în partea de jos a rochiei și la mâneci.  Acesta are, de asemenea, un cordon, care se compune perfect cu tot întregul ceea, ce evidențiază ideal talia.

Aerisită, ușoară și feciorelnică – așa putem rezuma pe scurt modelul de mai sus. Cordonul și volanele decorează perfect rochia, iar modelul tip plic, face ca rochia să aibă un decupaj delicat și să arate original.  Vă recomandăm să purtaţi la ea în principal sandale – pantofii acoperiţi (fără decupaje) pot fi prea „grei” pentru această stilizare.

Rochiile de dantelă sunt de mai mulţi ani un sinonim al eleganţei. Am ales acest model nu numai datorită desenului frumos de dantelă, ci și culorii delicate și mânecilor, care împreună cu decolteul în formă de inimă, creează un efect unic. Merită la aceasta să purtați niște cercei stilizați cu perle deschise și sandale pe toc.

Rochie și bluză

Dacă vrei să alegi o altă direcţie și să îmbraci ceva diferit, ce îți va permite să arăţi la fel de elegant, îți recomandăm un set atemporal format din fustă + bluză. Îți prezentăm fuste până la genunchi, la care am ales bluze elegante. Vezi!

Fustele din tul fac parte în prezent din cele mai fierbinţi tendinţe.  Am ales modelul midi, îmbogăţit cu buline mici – perfect pentru festivităţi de familie. Pentru fusta bej am ales o bluză bleumarin cu inserții din plasă, care va merge excelent cu fusta din tul.

Fusta cu talie înaltă care ajunge până la genunchi este o îmbrăcăminte potrivită pentru multe ocazii. Cea prezentată mai sus are trei pliuri care o diversifică perfect, iar culoarea scorțișoarei este una dintre cele mai populare culori ale primăverii 2020. Am ales la aceasta o bluză din material ușor strălucitor, cu un guler ridicat elegant.

Stilizarea black&white va fi întotdeauna în top. O fustă cu volane combinată cu o bluză în stil vintage este o ținută sofisticată, potrivită pentru doamnele de toate vârstele. Va fi potrivită pentru nuntă, sărbătorile de familie, dar și pentru un dress code de birou.

Redacția Bonprix