Reducere de 10% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 02.10.2022! Cod promoțional: 9262
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Tendințe toamnă-iarnă 2022: cele mai la modă culori

31.09.2022

Toamna este o perioadă specială a anului. Are o atmosferă aparte și ne îndeamnă la reflecție. Și în modă este un moment special – domină culorile profunde și carismatice, croielile voluminoase și motivele atemporale. În primul nostru articol despre tendințele sezonului următor, ne vom concentra pe culorile care au predominat la prezentările de modă mondiale și care își vor face loc și în garderobele noastre.

 

Albul

Deși albul este asociat cu lunile de vară, anul acesta designerii l-au invitat și în ținutele de toamnă și anume într-o ediție TOTAL LOOK. Un set alb este ideal ca ținută elegantă pentru un eveniment important, în timp ce o pereche de blugi albi, de exemplu, va adăuga lejeritate ținutelor de zi cu zi. Deși albul în sine este foarte subtil și delicat, pentru a adăuga un pic de varietate ținutei noastre putem experimenta alegând diferite texturi de țesături.

 

Camel

Paltonul camel este un clasic de necontestat în fiecare toamnă. De aceea îl prețuim atât de mult – pentru că este atemporal. Acest fason ne va permite să ne simțim și să arătăm elegante și la modă pentru cel puțin câteva sezoane. Important e că este potrivit la TOT. Cu o rochie little black dress pentru o ieșire în oraș, cu o cămașă și pantaloni cullote la o întâlnire de afaceri și ca o cireașă de pe tort la un ansamblu format din pulover cu pantaloni boyfriend, un t-shirt alb și adidași.

Negru

Negrul este o culoare clasică care arată bine în orice situație și în orice anotimp. În această toamnă, se bucură de o versiune elegantă și minimalistă – pe sacouri și jachete clasice. Elementele rock au apărut și ele în colecţii, pentru care negrul este culoarea numărul unu.

 

Fucsia

Toamna purtăm doar culori estompate? Și nu numai! Una dintre cele mai căutate culori este FUCSIA energetică și suculentă! Cu siguranță, vă permite să ieșiți în evidență și se potrivește perfect tuturor doamnelor, în special brunetelor. După cum afirmă experții din lumea modei: „este o culoare pentru cei curajoși”, motiv pentru care mizăm pe ea într-o versiune TOTAL LOOK în această toamnă. Ce doamnă va fi tentată de un astfel de look izbitor?

 

Maro

Plictisitor și inexpresiv? Nimic nu poate fi mai greșit! La ediția din acest an, maroul impresionează prin profunzimea și intensitatea sa. Ne va plăcea în special pe hainele din piele, imitând ciocolata care se topește.


Deși multe dintre culori revin pentru a mia oară pe lista de tendinţe, acesta este doar un semn că sunt atemporale și merită să le ai în garderobă. Pregăteşte-te pentru toamna care vine și lasă-te inspirată de noutăţile de pe bonprix.ro!