5% REDUCERE ȘI LIVRARE 0 RON! Numai până în 05.07.2020! Cod promoțional: 2720
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Tendințe

Design interior apropiat de natură, adică tendințe de interioare 2020

2020-06-16

Anul 2020 a adus schimbări în modul de amenajare a caselor, apartamentelor și chiar spațiilor de birouri. Renunțăm încet la interioarele industriale brute în favoarea așa-numitului biophilic design - un interior care întărește legăturile omului cu natura. Pe primul plan sunt materialele naturale...

Nouă tipuri de fuste pe care ar trebui să le ai în această vară

2020-06-02

Pe lângă rochii, pantaloni scurți confortabili și pantaloni largi tip Aladin, vara purtăm fuste – aerisite, strâmte, colorate și monocromatice – într-un cuvânt – diverse. Aşadar, vă prezentăm cele mai noi „tendinţe de fuste”, inclusiv modele mini, midi și maxi.

Bluze de damă pentru vară - tendinţe 2020

2020-05-28

Vrei să cunoşti tendinţele fierbinţi ale verii care se apropie? Cauți o bluză elegantă pentru femei, care se înscrie în codul vestimentar de birou și petrecerile festive alături de familie și prieteni? Sau poate în dulapul tău lipsesc modelele casual perfecte pentru concediu? Dacă la cel puţin una dintre...

Alege blugii perfecți pentru figura ta!

2020-05-14

Acești pantaloni universali, chiar iconici, pot fi purtați în orice moment al anului și în multe combinații. Pentru a arăta cât mai bine în ei, trebuie să alegi o croială care să se potrivească tipului de figură - înălţimii, lățimii șoldurilor și chiar dimensiunii burticii. Profită de sfaturile noastre și alege blugii în care vei arăta excelent!

Șase idei neevidente pentru a petrece timpul acasă

2020-04-03

Eşti în căutarea unor modalităţi fructuoase a de petrece timpul acasă? Vezi propunerile noastre, îți garantăm că nu te vei plictisi.

Vezi ce tendință va domina moda în sezonul viitor

2020-03-20

Îmbrăcămintea din piele este favorita prezentărilor de modă din acest an. Aceasta nu trebuie să lipsească din lista de haine de primăvară pe care intenționezi să o cumperi!

Tendinţele coloristice ale sezonului de primăvară/vară 2020

2020-02-14

O varietate de nuanțe de albastru și o culoare distinctă de muștar sunt culorile care vor domina moda acestui an. Vezi sugestiile de la bonprix.ro

Exerciţii sport pentru acasă

2019-08-30

Pentru a vă simţi fit nu este nevoie să mergeţi mereu la sala de sport. Vă vom prezenta câteva de exerciţii pentru acasă, ce pot fi extrem de simplu integrate în viaţa de zi cu zi.

Sfaturi & trucuri

2019-08-22

Sfaturi & trucuri: cele mai tari lifehack-uri

Look-uri relaxante în stil Military

2019-08-16

Stilul Military domină moda actuală, prin croieli pătrate, materiale robuste, culori dense şi detalii inspirate din uniformele soldaţilor.

Cocooning – un trend de lifestyl

2019-08-06

„Cocooning” este trendul prin care se reuşeste transformarea propriul cămin într-un izvor de energie, direct între cei „patru pereţi” de acasă.

Idei pentru viitoarea ta petrecere în grădină

2019-08-02

Este vară! Şi unde am putea reuni mai bine acele clipe relaxante împreună cu prietenii şi bucatele cele mai gustoase, decât la o petrecere dată în grădină? Tot ceea de ce aveţi nevoie, puteţi afla de la noi aici.