Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

încălţăminte_de_vară

Tendinţe încălţăminte de vară

18.09.2017

Ne însoţesc la tot pasul şi ne activează fără probleme pofta de cumpărături. Cu certitudine, dulapul de încălţăminte nu va fi niciodată prea plin. De aceea, va prezentăm aici ce exemplare de vară nu ar trebui să lipsească sub nicio formă de pe lista de cumpărături.

Pantofii babouche

Sunt momentan cei mai atractivi în tendinţele de vară! Cu forma lor ceva mai ascuţită în faţă, se prezintă sub modele diferite: ca papuci, pantofi închişi sau cu o baretă la spate.

Pantofii cu toc kitten

Dacă în general vă feriţi de încălţămintea cu toc înalt, acum aţi găsit compromisul. Aceşti pantofi au un toc subţire, dar nu mai înalt de 5 cm. Un model ce a găsit echilibrul între eleganţă şi confort. Pentru un look mai puţin conservativ, vă recomandăm să îi purtaţi la o ţinută cu jeans şi tricou.

Papucii Mules

Cu un model înalt sau jos, închis în faţă sau peep-toe, aceşti papuci ce au cunoscut un mare succes în anii 90 sunt de întoarcere. Deschişi la spate. Perfecţi pentru vară şi o ţinută comodă.

Sneakers albi

Un model ce rezistă în tendinţe şi le depăşeşte pe celelalte! De culoare predominant albă, aceşti pantofi casual-sport se găsesc sub formă simplă cu şiret sau cu detalii decorative, precum aplicaţiile de culoare contrastantă, inserţiile cu aspect metalic, fundele etc.

Ce altceva este în tendinţe?

aplicaţiile

Aplicaţiile

Detaliile lucioase, cu aspect floral, ciucurii sau fundele nu se regăsesc doar pe sneakers, ci şi pe alte modele de încălţăminte. Acest tip decorativ de încălţăminte combinată cu ţinute simple, vor ieşi mereu în evidenţă.

detaliile cu şnur

Detaliile cu şnur

Ţin piciorul fix, strâng glezna feminină sau învăluie o parte din picior, şnururile decorative joacă un rol mai important decât cel practic: unul ce dă şi direcţie modernului. Se văd frumos pe pielea dezgolită, fără ciorapi şi la ţinute cu fustă, rochie sau short.

talpa platformă

Talpa platformă

Fie că alegem sneakers sau sandale, talpă groasă tip platformă este printre cele mai căutate. Se poartă mai ales modelele numite flattforms – cu înălţime de talpă egală în întregime.

metalicul

Metalicul

Vrem pantofi în care să vedem reflecţia soarelui! Trendul metalic este unul dintre cele mai apreciate la nivel de modă. Auriul, argintiul, cuprul sau alte nuanţe metalice vor atrage cu siguranţă toate privirile.