Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Două culori cele mai la modă din sezonul
– primăvară/vară 2020

14.02.2020

Ca în fiecare an, experții Institutului PANTONE au anunțat ce culoare se va dovedi a fi hitul viitorului sezon. De data aceasta va fi așa-numitul Classic Blue, denumit și culoarea cerului la amurg. Numeroși designeri includ această culoare într-o parte semnificativă a colecțiilor lor, dar există și unii care nu doresc să cadă în clișeu, și creează propriile compoziții de culori. Corect! La urma urmei, nu este cazul ca toata lumea să arate la fel. În sezonul care vine - primăvara/vara 2020, moda va fi dominată, printre altele, de diverse nuanțe de albastru și culoarea muștarului, cunoscută de mult timp. În ghidul nostru, vă sugerăm cum să combinaţi culorile individuale pentru a obţine un stil inspirat de prezentările de modă mondiale.

Nuanțe de albastru
- hituri între culori

Culoarea amintită mai sus Classic Blue, cum menționează Leatrice Eiseman, executive director în Pantone Color Institute, „este o culoare serioasă și sigură”, pe care vă puteți baza oricând. Această observație reflectă perfect natura acestei culori frumoase, universale, perfectă atât pentru stilizări formale, cât și pentru cele cotidiene. Arată bine atât în combinație cu culori expresive, strălucitoare, precum și cu nuanțe pastelate. Pe lângă culoarea ultra-modernă Classic Blue, prezentările de modă primăvara/vara 2020 includ și albastrul albit, cunoscut și sub denumirea de denim decolorat (colecțiile designerilor precum Salvatore Verragamo, Carolia Herrera, Stella McCartney) și culoarea intensă a pietrei laspis lazuli și albastrul regal expresiv (prezentările lui Mugler și Balmain).

Rochia Classic Blue

Această rochie se încadrează perfect în cele mai fierbinți tendințe ale sezonului de primăvară/vară 2020, nu numai datorită culorii sale. Nasturii mari și volanul fantezist sunt elemente care nu vor lipsi din revistele de modă și, astfel, din buticurile vestimentare.

Albastru în compania albului

Albul și nuanța de albastru deschis sunt o combinaţie nespus de subtilă. Am propus o jachetă în astfel de culori, căreia îi adaugă farmec dungile subţiri. Merită să menţionăm faptul că, motivele marinărești sunt, de asemenea, o tendinţă fierbinte a primăverii și a verii viitoare.

Adorabilul Baby Blue

Această nuanță delicată de albastru a fost numită Baby Blue și este adesea folosită la hainele pentru copii. După cum puteți vedea, moda nu cunoaște limite și nimic nu vă împiedică să transferați culorile bebelușului în stilizările pentru femei. Bluza în culoarea Baby Blue, este o alegere excelentă.

Culoare muștarului, caramel sărat, turmeric...

Tendințele actuale arată că ar trebui să cauți inspirații de modă aproape peste tot - inclusiv în bucătărie. Nuanța galbenă de muștar de câteva sezoane a luat cu asalt podiumurile de modă și a câștigat simpatia trendsetterelor. Arată excelent în versiunea total look, precum și ca o varietate subtilă la stilizării maro și negre. Culoarea muștarului, denumită și șofran auriu, a apărut în colecțiile de primăvară, inclusiv la Valentio și Christopher Kane. Desigur, nu trebuie să respectăm cu strictețe un singur ton, merită să optăm pentru diferite variante de culoare. Versiunea estompată a culorii muștarului, atenuată puțin cu bej, este o nuanță numită caramel sărat, care în prezent arată cel mai bine la îmbrăcămintea din piele ecologică. Dacă preferi, la rândul tău, nuanţele profunde și expresive, optează pe culoarea obţinută dintr-o combinaţie de galben și portocaliu, adică culoarea la modă a turmericului (curcuma).

Nuanță suculentă de galben

Culoarea galbenă expresivă trebuie să fie asociată cu culori care sunt contragreutatea ei - cele întunecate și calme. Așadar, vă prezentăm o bluză galbenă cu o fustă gri, deși modelele bleumarin și negre se vor potrivi la fel de bine.

Culorile orientului

Culoarea acestei frumoase fuste midi ne aduce cu siguranță în minte bucate orientale asezonate cu turmeric, curry, un pic de sos de soia și ardei iute. Culoarea expresivă, la fel ca și în stilizarea de mai sus, a fost completată cu o culoare calmă - de data aceasta albă.

În combinație cu maro ciocolată

Nuanțele de galben arată frumos cu cele maronii în tonuri deschise și închise. Vă propunem, așadar, o rochie galbenă, care arată ca o combinație de pulover și fustă maro cu pete de leopard - printurile de animale sunt încă în vogă!