Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Trenduri de blugi 2018

Patches, Dark Denim & Allover – aceşti blugi îşi vor găşi acum un loc şi în dulapul tău!

14.11.2018

In Love with Ripped Jeans

Blugii tăiaţi sunt deja de mult timp în trend. Şi în acest sezon nu fac excepţie, fie că e vorba de un model skinny sau boyfriend. Esenţiale sunt: rupturile şi găurile franjurate.

DIY-Tipp:

Fă cu ajutorul foarfecii o gaură în locul dorit şi franjureaz-o dacă vrei. Uită de acurateţea tăieturii – acest trend trăieşte pur şi simplu din aspectul DIY.

Blugii sunt noul „negru”

Pantalonii, gecile din blugi & Co. sunt acum în modă pe o nuanţă ceva mai închisă. Outfit-urile cu culori stridente şi printuri extravagante se pot combina perfect cu dark denim-ul, primind astfel un touch ceva mai elegant. Cei care iubesc stilul casual mai degrabă, pot purta itemurile din denim negru cu alţi blugi clasici cu efecte de prespălare.

Petice & aplicaţii colorate

Ceva este deja sigur: în acest sezon nimeni nu va trece fără să se oprească asupra pantalonilor decoraţi! Blugii ornamentali fie vor fi cumpăraţi direct decoraţi, fie vă vor inspira atât de mult, îndemnându-vă să apelaţi la fierul de călcat sau la acul cu aţă pentru a obţine o creaţie proprie.

O pereche de blugi colorat agrementată (to be replaced with asezonată) cu perluţe sau petice este mai degrabă potrivită pentru timpul liber, decât pentru birou. Astfel restul elementelor ce vor întregi ţinuta vor fi mai degrabă lejere: sneakerii şi un pulover gros pot fi la fel de bine potrivite precum un hanorac cu geacă sport în stil college. Însă chiar şi o fracturare intenţionată în cadrul stilului funcţionează, în momentul în care sunt asociaţi cu un sacou şi o pereche de pantofi high-heels.

Tivuri franjurate

În acest sezon, tivul va fi pur şi simplu tăiat. Fie că va fi făcut printr-o tăietură dreaptă cu foarfeca, cu franjuri lungi peste glezne sau chiar asimetric – gleznele vor fi mereu arătate în acest sezon! Cele talentate la croitorie pot chiar să-şi creeze singurele itemuri perfect potrivite acestui trend. Nu trebuie decât să tăiaţi blugii la lungimea dorită şi să franjuraţi tivul.

Geacă
Jeanșii
Jeanșii
Geacă
Jeanșii

Cu ajutorul bluzelor pe gât, băgate în pantalon, şi a pantofilor pumps din lac, se obţine un look retro perfect. Şi pentru ca totul să nu pară prea rigid, se recomandă întregirea ţinutei cu o geacă scurtă din piele, în stil rock.

Allover şi mult mai mult

Se ştie deja că micile diferenţe dau tonul – fiecare item de blugi se reliefează mult mai bine atunci când se diferenţiază prin efecte de prespălare. Din acest motiv, cel mai bine ar fi ca ţinuta să fie întregită cu o geacă din denim închis, doar aşa vă puteţi mândri cu un look allover perfect!

Mantou Cămaşă din blug Jeanșii Geantă Încălţăminte