Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Trenduri de genţi

03.11.2018

Ele ne stau mereu pe aproape, ne însoţesc cu bună-credinţă zi de zi sau la ocazii speciale, ne protejează secretele - nu degeaba, geanta este considerată a fi cel mai intim accesoriu al unei femei. Însă după ce fel de exemplare ar trebui să ne dăm în vânt? Aflaţi aici...

Genţi XXL

Unul dintre cele mai tari trenduri ale anului 2018 îl constitue fără doar şi poate – geanta XXL! Deoarece în ea îşi găseşte locul orice lucruşor necesar de zi cu zi, ba mai mult chiar şi obiectele mai puțin importante au aici parte de spaţiu suficient. Un adevărat vis pentru orice femeie!

Genţi micro

De cele mai multe ori fiecare trend are şi un anti-trend! Deci nu e nicio minune că pe lângă genţile XXL, şi genţile micro sunt total la modă. Aici nu se găseşte mai mult loc decât pentru cheie, bani sau telefonul mobil, dar pentru un accesoriu atât de drăgălaş ne putem uneori debarasa de câte ceva.

Femei_01
Geantă_01
Femei_02

Bucket Bag

Niciun alt tip de geantă nu a dominat podiumurile de modă în acest an precum bucket bag-ul. Şi pe bună dreptate, credem noi! Pentru că acest model poate fi purtat atât la o ţinută glamuroasă, cât şi la una lejeră, el conferind loc suficient de depozitare pentru toate bunurile de zi cu zi.

Genţi cu curea

Un trend care a apărut deja de anul trecut – genţile simple cu curele extravagante. Late, colorate, cu print sau cu toate aceste caracteristici la un loc – cureaua reprezintă punctul de atracție al acestui model. Pe deasupra mai este şi ultra comodă, conferind un confort optim la purtare, datorită lăţimii.

Genţi cu mânere inelare

Nu doar curelele se remarcă a fi un detaliu rafinat al unor genţi în acest an, ci şi mânerele cu formă circulară. Ele au grijă să susţinem bine în mână această piesă favorită de zi cu zi, iar pe deasupra mai oferă şi un strop de eleganţă.

Femei_03
Geantă_01
Femei_04

Genţi roşi

Încă de anul trecut, culoarea roşu nu mai poate fi trecută cu vedere în lumea modei. Şi în acest an ea a rămas pe poziţie şi s-a întins uşor, uşor şi pe genţile noastre. Noi credem că acest lucru este chiar minunat, pentru că astfel putem pune accente moderne direct la ţintă!

Genţi funcţionale

Cine spune ca funcţionalul nu face casă bună cu moda, cu siguranţă şi-a primit lecţia în acest sezon. Genţile funcţionale realizate din materiale impermeabile, cu mult spaţiu de depozitare şi o sumedenie de buzunărele isteţe sunt perfecte pentru excursiile de o zi, iar în momentul actual mai sunt şi extrem de stylish!

Genţile-plic mari

În mod normal, geanta-plic este un accesoriu tipic de seară, însă în acest sezon ea a devenit chiar cotidiană! În special exemplarele mari pot fi luate oriunde, ele reuşind să confere ţinutelor noastre acel „ceva” aparte.

Genţi cu franjuri

Detalii franjurate delicat sau franjuri în stil mare - un lucru este cert: franjurii sunt super cool! Ei aduc dinamism în joc şi dau ţinutelor noastre, pur şi simplu, mai multă lejeritate. Din acest motiv ei sunt potriviţi în special pentru perioada estivală!