Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Un model clasic

Umerii goi

27.11.2015

Umerii goi sunt un stil foarte feminin, care timp de secole cucerește lumea modei. Astăzi revine într-o nouă interpretare tentând cu nonșalanța și farmecul spaniol subtil și feciorelnic. Decolteul discret Carmen ia cucerit nu doar pe designerii mondiali, dar în primul rând pe femeile din întreaga lume.

emilyimagination.com
emilyimagination.com

Recomandări de stil:

Romantic și cu dantelă

Dantelă + umeri goi = un look fermecător, feciorelnic. Va fi perfect pentru festivalurile de vară sau petrecerile de vacanță cu prietenii.

Șic marinăresc

Perfectă pentru o plimbare pe promenada de pe litoral. Îmbină dungile cu albul clasic și scoate în evidență bronzul frumos!

Sexapil spaniol

Umerii dezgoliți sunt un must have printre rochiile de vară. Dacă ești în căutarea unei creații unice de seară, alege o rochie de cocktail cu umerii goi. Efectul wow e garantat!

Cu ce ​​ocazie?

mowmimoniska.blogspot.com

De seară

Monica de pe blogul mowmimoniska susține că decolteul este o alternativa excelenta pentru ocazii speciale. Ca rochie pentru nuntă sau o cină romantică, care va scoate în evidență umerii subțiri. Absolut feminin și sexy!

starszadziewczyna.blogspot.com

De vacanță

Stilizarea Grazynei de pe blogul starszadziewczyna prezintă excelent șicul de vară. Bluzele cu decolteu Carmen vor accentua perfect bronzul și te vor încadra în atmosfera de vacanță.

chwalgabriela.blogspot.com

Street fashion

Îți place să atragi privirile și să arăți deosebit? Încântă-i pe toți ca Gabi de pe blogul chwalgabriela și mizează pe umeri goi în timpul ieșirilor în oraș.