Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Un blazer pentru toate ocaziile

/18.08.2018

Blazerul este o piese vestimentară cheie pentru ţinutele de birou, ideală pentru o apariţie impunătoare. Un model potrivit redă o siluetă mai suplă şi acoperă discret zonele cu probleme.

prietene_01

Ţinută cu brio!

Umeri mici
& şolduri late

Puneţi accent pe partea de umeri pentru a reuşi o ţinută echilibrată spre şolduri şi alegeţi un blazer cambrat la nivelul taliei. Mânecile ceva mai scurte aduc un avantaj atunci când şoldurile sunt ceva mai late, deoarece atenţia va fi direcţionată spre partea de sus a corpului. În plus, dacă optaţi pentru o margine uşor rotunjită în faţă, aţi câştigat toate pariurile. Aceste linii rotunjite aduc o acoladă estetică în croiul sub formă de A şi micşorează optic şoldurile. Pentru femeile mai mici de înălţime reprezintă şi detaliu ce garantează un efect de prelungire a picioarelor.

prietene_02
Blazer

Deschidere în formă de A

O linie de croială ce lasă şoldurile să se vadă ceva mai mici şi picioarele mai lungi.

Femei_01
Femei_02

Umeri laţi
& şolduri mici

Aici trebuie să mizaţi pe alte detalii. Nu umerii vor fi scoşi în evidenţă, ci partea de jos a taliei. Puteţi purta un blazer cu buzunare, nasturi şi aplicaţii în partea inferioară taliei. Chiar şi un volan va fi de efect, pronunţând o talie îngustă şi rotunjind optic partea dorsală. Daca optaţi pentru un blazer simplu purtat cu pantaloni cu un croi ceva mai larg, veţi reuşi mai mult volum la nivelul şoldurilor şi veţi echilibra silueta şi partea de umeri.

Femei_03
prietene_03

Piept mare

Un material fluid şi accent pe talie – două condiţii pe care ar trebui să le îndeplinească blazerul dumneavoastră. În varianta ideală talia ar trebui să se situeze optic cât mai adânc posibil, pentru un efect de micşorare în partea superioară. De asemenea, un model cu guler cu rever mic şi nasture de închidere sub piept nu va da greş.

Mijloc accentuat

Blazerul purtat ar trebui să aibă o lungime de cel puţin până la nivelul şoldurilor, sau chiar mail lung. Stilul boyfriend este perfect pentru un look modern! Purtaţi-l deschis şi cu pantaloni mulaţi – astfel zona taliei va părea mai subţire. Şi un blazer cu imprimeu detaliat va fi de efect.

Femei_04