Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Vezi ce tendință va domina moda
în sezonul viitor

20.03.2020

Geaca Ramones neagră este o piesă clasică care domină printre îmbrăcămintea din piele - în fiecare an domnește cu mândrie în stilizările de primăvară. În acest sezon, trendsetterii și designerii au decis să facă un pas mai departe și s-au concentrat nu numai pe geci din piele, dar au început să introducă și pantaloni, pardesiuri și chiar jachete din piele, motiv pentru care îmbrăcămintea din piele ecologică va fi prezentă oriunde vom intra în contact cu moda. Fă cunoștință cu ghidul nostru și află ce elemente de îmbrăcăminte din piele ecologică merită achiziționate în această primăvară.

Pardesiuri și jachete din piele ecologică

Pielea artificială, numită și piele ecologică sau piele eco, este un material indispensabil în stilizările outdoor - este rezistentă la umiditate, deci funcționează perfect, printre altele în zilele ploioase. Gecile din piele ecologică sunt la modă de multă vreme - acum este timpul pentru pardesiuri și jachete de primăvară din piele ecologică. Vezi cu ce să le combini și ce modele și culori vor predomina în lunile următoare.

Pardesiu în culoarea coniacului

Pielea ecologică în această culoare frumoasă, caldă și într-o nuanță ceva mai deschisă - de „caramel sărat” este preferata prezentărilor de modă a designerilor precum Staud, Sportmax și Aigner din acest an. Inspirați de tendințele mondiale, oferim un pardesiu maro deschis - un must have absolut al acestei primăveri! L-am combinat cu un t-shirt alb, blugi și adidași - am ținut să creăm un look la modă, confortabil și universal.

Sacou cu două rânduri de nasturi din piele ecologică

Printre preferatele Fashion Week-ului britanic, care a avut loc în februarie, s-au numărat jachetele din piele ecologică. Au dominat în principal cele de culoare neagră, cât și nuanţele de caramel și bej deschis. Sacoul cu două rânduri de nasturi din colecția noastră poate fi purtat în numeroase compoziții, noi am optat însă, pe stilul clasic și l-am combinat cu blugi. Culoarea lor deschisă și ștersăturile la modă se combină perfect cu sacoul întunecat. Setul arată excelent cu botine crem, însă, dacă doriți ca încălțămintea să se potrivească cu sacoul, alegeţi cizme de cowboy negre.

Ieși din cadrul obișnuit

Primăvara este un moment perfect pentru schimbări - de asemenea, cel referitor la stilul vestimentar. Poate că a venit timpul să alegi pe ceva ieșit din comun, pe care nu l-ai avut niciodată în dulapul Tău? Hainele din piele ecologică vor fi o idee perfectă pentru un look expresiv și original - mizează pe ele pentru numeroase ocazii! Mai jos îți propunem trei haine originale, care îți vor permite să ieși în evidență.

Pantaloni cu imitaţie de piele de șarpe

Motivele animal print sunt la fel ca și pielea ecologică un hit al acestui sezon. Modelul care imită pielea de șarpe de mai jos a fost compus subtil cu textura pantalonilor, de aceea, acesta poate fi văzută doar de aproape. Interesant este faptul, că pantalonii sunt confecționați din bumbac cu model acoperit cu un material ușor strălucitor, care imită pielea. Vor fi o alegere excelentă pentru o petrecere și alte întâlniri informale și de divertisment.

Fustă midi

Fustele din piele ecologică au câștigat simpatia trendsetterelor cu mult timp în urmă. Fustele mini pentru fete cu fermoare sau cu model matlasat apar de ani buni în sugestiile celebrelor bloggerițe de modă. Noi însă, vă propunem un model cloș midi într-o culoare frumoasă de vânătă, executat, desigur, din piele ecologică. La aceasta am ales un pulover galben, care va înviora perfect întreaga stilizare.

În stil de motociclistă

Am scris la început că gecile Ramones negre sunt un element clasic al garderobei. Acest model, însă, diferă în mod semnificativ de cele clasice și totul datorită niturilor metalice și broderiilor florale. Datorită acestor două decorațiuni, geaca combină subtil stilurile rock și folk și, astfel, se prezintă remarcabil. Aceasta va arăta excelent cu o fustă vaporoasă de șifon, blugi sau colanți din piele.

Redacția Bonprix