15% REDUCERE ȘI LIVRARE 0 RON pentru cumpărăturile în aplicație! Numai până în 04.12.2022! Cod promoțional: 2414
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

#bonprixitsme

Inspiră-i pe alții și arătă-ne stilul tău personal! Publică fotografia pe Instagram și marchează postarea cu @bonprix și #bonprixitsme

Ești o fashionistă și publici cu plăcere pe Instagram ideile și stilizările Tale unice? Urmezi cele mai recente tendințe și urmărești cele mai la modă It- girls? Moda este pasiunea Ta? Împărtășește cu noi cele mai noi stilizări pe care le-ai creat datorită mărcii bonprix! Prezintă outfit-urile pe care le alegi pentru diverse ocazii. Nu contează ce stil preferi și ce mărime porți – vrem să arătăm diversitatea și să facem din acest loc o sursă de idei noi și inspiraţie pentru numeroase persoane. Poate mulțumită ție, cineva își va găsi propriul stil și va descoperi pasiunea sa pentru modă.

Stilizările de modă postate de bloggeri pe Instagram sunt foarte populare și inspiră constant. Ne dorim ca seturile create de influenceri să îi încurajeze pe ceilalți să-și creeze propriile seturi creative. Împărtășește cu alții simțul Tău al stilului - încearcă, combină și nu-ți fie frică să experimentezi și împărtășește efectele pe care le obții pe Instagram, marcând fotografia așa cum este indicat mai sus. Galeria de modă astfel creată îi va inspira cu siguranță pe alții!

Dacă administrezi un blog, ești pe Instagram și ai un canal pe YouTube despre modă, cumpărături și subiecte de lifestyle, alătură-te nouă!

Înregistrează-te pe pagina Bonprix Bloggers

bonprix – it’s me!