Cum să profiți de premiul din catalog?

Dacă ai un cod de bonus din catalog, spune-i prietenului tău să-l folosească în coș, în timpul plasării primei comenzi în bonprix. După activarea codului, va fi afișată o pagină în care noul client trebuie să furnizeze datele persoanei care a făcut recomandarea, astfel încât ambii să primiți un bon.

În semn de recunoștință pentru fiecare client obţinut vei primi de la noi un bon în valoare de 20 lei, iar clientului nou îi vom face cadou o reducere pentru comanda următoare!

Codul de bonus din catalog poate fi utilizat și prin plasarea unei comenzi telefonice la numărul 031 069 11 11. Codul din catalog trebuie furnizat la începutul conversaţiei, înainte de a efectua o comandă.

Bonul va fi atribuit contului Tău după confirmarea statutului de client nou bonprix, dacă ai plasat deja o comandă în magazinul nostru, acest premiu pentru clienţii noi nu va fi atribuit.

După ridicarea comenzii de către noul client, clientul care a făcut recomandarea va primi automat un bon în valoare de 20 lei, care va fi atribuit contului bonprix. Valoarea bonului va fi inclusă în suma următoarei comenzi, bonul este valabil timp de 6 luni de la data obținerii acestuia.

Plata echivalentului premiului în numerar nu este posibilă.

Condițiile de obținere a premiului:

  • Clientul nou este o persoană, care până în prezent nu a făcut cumpărături în bonprix.
  • Valoarea minimă a comenzii depuse de un client nou este de 125 lei.
  • Clientul nou nu locuieşte la aceeaşi adresă cu clientul care l-a recomandat.
  • În cazul în care comanda nu a fost ridicată de clientul nou, bonul pentru clientul care recomandă nu va fi atribuit.
  • Promoţia nu poate fi combinată cu alte coduri promoţionale.