Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Bluze de damă pentru vară – tendinţe 2020

28.05.2020

Vrei să cunoşti tendinţele fierbinţi ale verii care se apropie? Cauți o bluză elegantă pentru femei, care se înscrie în codul vestimentar de birou și petrecerile festive alături de familie și prieteni? Sau poate în dulapul tău lipsesc modelele casual perfecte pentru concediu? Dacă la cel puţin una dintre întrebări ai răspuns afirmativ, atunci citeşte neapărat acest ghid. Vei afla din acesta, printre altele, ce tip de bluze sunt cele mai populare în rândul trendsetterelor și la ce ocazii pot fi purtate.


Buze de damă pentru vară – decolteuri impunătoare

În acest sezon, decolteul de tip Carmen și Caro se vor bucura de cea mai mare popularitate, datorită senzualității extrem de feminine. Acestea se înscriu perfect în spiritul libertăţii de vară, și în acelaşi timp permit expunerea bronzului frumos și a bijuteriei. La acest tip de bluze se potrivesc perfect colierele de tip chocker și cerceii mari și expresivi.


Bluze de damă cu decolteu Carmen.

Decolteul Carmen cunoscut și sub denumirea de „spaniol”, „off shoulder”, precum și „flamenco”, expune într-un mod frumos umerii și este foarte trendy de mai multe sezoane. Este perfect pentru plajă, un picnic în afara oraşului sau o cină romantică în doi. Decolteul de tip Carmen de obicei are o bandă elastică cusută, datorită căreia putem acoperi rapid umerii, obținând un decolteu universal tip bărcuță. Mai jos vedeţi propunerile noastre de bluze elegante de damă pentru vară, care vor fi hiturile din acest an!


Această bluză fermecătoare de damă într-o nuanță bleu pastelată este un must have al verii apropiate. Mânecile lungi, largi sunt o contragreutate perfectă pentru umerii goi! Deasupra încheieturii se află o bandă elastică care oferă mânecilor o tăietură originală, precum și flori frumoase brodate.


Un element stilat al acestui model sunt volanele subtile – la decolteu sau la finisarea mânecilor. Mânecile sunt ceva mai largi și au o croială asimetrică și o tăietură la modă. Toate acestea într-o culoare delicată de lime, perfectă pentru vară. 


Această propunere este cu siguranţă, un model pentru doamnele cărora le plac outfit-urile mai curajoase. Bluza este ceva mai scurtă, dar suplimentar are în talie o bandă elastică care acoperă buricul. Aceasta este o stilizare perfectă pentru plajă și nu numai! E suficient să îmbraci la ea un șort cu talie înaltă și un look urban ultra modern este gata!

Decolteu Caro – diferite de toate celelalte

Sub denumirea originală se ascunde pur și simplu un decolteu în formă de pătrat sau dreptunghi. În acest sezon, bluzele de acest tip se confruntă cu un adevărat "asediu al modei", deoarece multe femei optează pentru ele. Accentuează perfect bustul (chiar îl pot mări optic), și „alungesc” puțin gâtul. Vezi modelele de acest tip pe care le vei găsi în sortimentul nostru!


Decolteul Caro, mâneca scurtă cu bandă elastică și culoarea verde intensă – toate acestea vor fi la modă în acest sezon! Aceste bluze pot fi purtate cu un șort sau o fustă de blugi și te poţi bucura de libertatea vacanţei de vară!


Această bluză se înscrie perfect în eleganţa de vară – culoarea albă care se potrivește la tot, modelul ajustat pe corp, și mânecile frumoase din dantelă. Nu mai e loc de extravaganţă aici, însă vedem un minimalism atemporal. Va fi potrivită pentru aproape tot.


Pe lângă decolteul Caro la modă, bluza mai are, de asemenea, un element ultra la modă în acest sezon – mâneci bufante. Merită menţionată și structura originală a țesăturii, care are ajurări și încrețituri mărunte care creează un efect deosebit. Va fi perfectă pentru ocaziile mai mult sau mai puțin formale.

Bluze din stofe transparente – senzuale și la modă

Tendinţa actuală care pune accent pe stofele transparente se bucură de un mare succes. Alegem cu plăcere fuste și rochii din șifon și tul, iar acum a venit timpul și pentru bluze. Modelele de tip Modele mai „transparente”, care arată mai mult corp, sunt în prezent preferatele designerilor și stiliștilor.  Dacă consideri că acest tip de bluze de damă sunt prea curajoase pentru tine, nu renunța la ele  dar pur și simplu, îmbracă sub eleo bluză basic pe bretele.


Această bluză de damă arată perfect în două variante  – purtată cu blugi creează un look tineresc, iar împreună cu un top pe bretele și o fustă creion, va fi perfectă pentru munca de birou și petrecerile festive.


Acest model, datorită bulinelor mărunte, mânecilor bufante și fundei, vor crea o stilizare vintage. Dacă totuși, preferi niște propuneri mai moderne, poți să o îmbraci la niște colanți care imită pielea sau o fustă mini.


Această bluză elegantă de damă este pentru femeile cărora nu le plac decolteurile adânci.  Finisarea de tip guler înalt, cu bandă elastică în talie și la mâneci, va contrasta puțin cu modelul mai larg. Toate acestea în compania motivelor florale – perfecte pentru vară.

Redacția Bonprix