Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

Cinci lucruri care vor schimba rapid decorul casei Tale

05.08.2020

Vrei să schimbi ușor amenajarea interioară a casei sau apartamentului tău? Nu este necesar să efectuezi o renovare majoră, deoarece uneori este suficient să înlocuiești câteva elemente pentru a oferi camerei un aspect diferit, mai confortabil.  Iată o listă de lucruri care Te pot ajuta în acest sens. Citește neapărat ghidul nostru!


1. Textile

Cuverturile de pat, covoarele, fețele de masă – aceste elementele ocupă o mare parte a camerei, astfel încât, înlocuirea lor va da cu siguranță cel mai rapid și cel mai spectaculos efect. Ce ne sfătuiesc designerii de interior? În primul rând, să ne jucăm cu culorile, dar, în același timp, să nu exagerăm cu excesul de culori - alege două, trei sau patru nuanțe. Ai mobilier deschis la culoare, la fel ca și podelele și pereții? Alege cu încredere culoarea portocalie intensă, un galben suculent sau culoarea curry foarte la modă și maro de ciocolată. Aceste trei tonalități vor înviora interiorul conferindu-i un suflu oriental. Dacă, însă, dorești să completezi interiorul cu nuanțe pastelate, mizează pe un verde estompat, atât de popular în ultima vreme, albastru deschis și roz pudrat. Pe lângă produsele textile menționate mai devreme, merită să alegeți și huse pentru fotolii și fețe de pernă decorative.

2. Decorațiuni pentru pereți

Ne referim la tablouri și afișe, dar nu numai. Lămpile suspendate, ceasul de perete sau ramele pentru fotografii sunt doar câteva exemple. Lămpile nu numai că oferă o valoare estetică, ci și luminează interiorul, ceea ce este și un plus la schimbarea decorului. Oferta noastră include lămpi de perete cu un design original care se potrivesc perfect interioarelor moderne, industriale, precum și sfeșnice care imită compoziții de plante care urcă pe perete. Puteți alege, de asemenea, globuri decorative cu LED, sub formă de bile mici - această decorație neobișnuită arată grozav nu numai pe perete, ci și pe pervaz sau - - într-o vază, ca o compoziție originală. Ceasul de perete este, de asemenea, un element de decor foarte practic, care este un lucru foarte util, chiar necesar în orice casă, de aceea, va fi o idee excelentă pentru cadou.

3. Decorarea ferestrelor

Dacă nu ai în casă perdele sau draperii, atunci o idee excelentă va fi achiziția acestora - aceste două elemente pot schimba cu adevărat interiorul unui living sau dormitor. Perdelele stilate vor conferi interiorului ușurință și subtilitate, dar în primul, rând vor asigura intimitate. Perdelele care ajung până la podea (de preferință din două piese) oferă multe posibilități de stilizare - pot fi legate sau lăsate liber, ceea ce vă va permite să creați o compoziție sofisticată. Acelora dintre voi care nu sunt adeptele perdelelor, le propunem draperii – un element de decor la fel de impresionant și expresiv pentru fiecare interior. Tot ce trebuie să faci este să alegi modele într-o culoare care să se îmbine (sau să contrasteze) perfect cu întreaga amenajare, să le agăți și gata!

Sfat
Dacă alegi doar draperii - fără perdele, alege și flori sau la alte decorațiuni care pot fi așezate pe pervaz. Datorită acestui fapt, vei amenaja perfect interiorul în apropierea ferestrei.

4. Accesorii pentru masă sau comodă

Covorașe pentru masă sub formă de frunze monstery? De ce nu, mai ales că tot ce ține de natură (cea animată și nu numai) este acum în top. Un interior elegant ar trebui să includă, de asemenea, ceva care să diversifice blaturile unei comode, rafturi sau o masă de cafea. O varietate de figuri decorative, lămpi pe picior, precum și florile, vor fi alegerea perfectă. Cu toate acestea, dacă lipiseși des de acasă și nu ești în stare să uzi plantele naturale în mod regulat, atunci alege-le pe cele artificiale! Plantele suculente care imită la perfecție plantele naturale pot fi găsite în magazinul nostru în fila accesorii și decorațiuni”.  Amatorilor de decorațiuni din sticlă și multe altele, le recomandăm o lampă decorativă în formă de sticlă de vin, în care sunt introduse luminițe cu LED-uri.

5. Lumânări în sfeșnice cu design original

Pe lângă faptul că sunt o sursă de lumină naturală, care este cea mai prietenoasă pentru ochi, acestea conferă interiorului în primul rând, o atmosferă unică - ne ajută să ne relaxăm și adaugă confort și intimitate încăperii. Dacă în plus vei alege lumânări parfumate, acesta va fi un paradis pentru simțuri. Desigur, aceasta nu este totul, deoarece merită să ai grijă și de valoarea estetică a lumânărilor, astfel încât, acestea să poată fi un element decorativ perfect care să se potrivească cu decorul casei sau apartamentului Tău. Sfeșnicele sunt indispensabile, mai ales atunci când cumperi lumânări într-un ambalaj obișnuit cu folie. În magazinul nostru veți găsi sfeșnice de perete care creează diferite compoziții asemănătoare cu florile, frunzele și chiar ornamentele din piatră. De o mare popularitate se bucură, de asemenea, suporturile de încălzit cu lumânări care imită perfect lemnul - acestea sunt perfecte pentru o terasă, balcon sau masă în camera de zi.  Sfeșnicul cu un set de lumânări este, de asemenea, o idee minunată de cadou atunci când, de exemplu, te duci la o petrecere în casă nouă la prieteni.

Dacă dorești să vezi alte accesorii utile care vor fi utile în majoritatea caselor, urmărește fila noastră CASĂ.