Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

Alege blugii perfecți pentru figura ta!

14.05.2020

Acești pantaloni universali, chiar iconici, pot fi purtați în orice moment al anului și în multe combinații. Pentru a arăta cât mai bine în ei, trebuie să alegi o croială care să se potrivească tipului de figură - înălţimii, lățimii șoldurilor și chiar dimensiunii burticii. Profită de sfaturile noastre și alege blugii în care vei arăta excelent! Te invităm la lectură.

Blugi de damă – recomandări pentru doamnele plus size

O ținută bine gândită, care ține cont de multe trucuri de styling, poate face cu adevărat „minuni”. Aceasta va ascunde perfect acele părți ale figurii pe care dorești să le retușezi și le va evidenţia pe acelea, pe care dorești să le afișezi. Porți mărimi mai mari? Cauți sfaturi care îți vor risipi îndoielile și te vor ajuta să-ți completezi ținuta? Ai ajuns în locul potrivit!

Blugii de damă cu picior drept, așa-numiţii „straight leg”, sunt pantalonii care ar trebui să fie în garderoba fiecărei femei cu forme ușor mai pline. Noi, ne-am concentrat suplimentar pe un model de culoare închisă, care face ca pantalonii să fie și mai versatili:
talia înaltă alungește frumos picioarele și face ca figura să pară mai suplă,
culoarea neagră ne face optic mai subțiri,
picioarele drepte ajută la menținerea proporțiilor perfecte ale corpului.
Doamnele care doresc să ascundă coapsele masive, femeile scunde și de înălțime medie, precum și doamnele care au o siluetă tip măr, vor arăta grozav în acest tip de pantaloni.

Blugii de damă ajustați sunt perfecți pentru doamnele care au o figură tip clepsidră. Merită să-i alegeți pe cei cu talie înaltă, care vor alungi optic picioarele. Pentru a ascunde o burtă ușor mai mare, vă sfătuim să îmbrăcați la pantaloni o bluză sau o cămașă largă, supradimensionată, care va asigura, de asemenea, un contrast perfect pentru pantalonii strâmți. Pentru a alungi silueta, puteţi opta pentru pantofi cu toc.

Soluția ideală va fi, de asemenea, alegerea unui tricou, pe care ar trebui să-l puneţi în pantaloni sau îmbrăcarea unei cămăși mai lungi, descheiate sau a unui cardigan fără nasturi.

Blugii de damă 7/8 sunt perfecți pentru vară și primăvară. Trebuie să o spunem direct – scurtează optic picioarele. Acest lucru nu înseamnă că doamnele cu forme mai pline nu-i pot purta! Puteți să-i îmbrăcați fără grijă, însă vă recomandăm modele concrete – închise la culoare, fără broderii, decorațiuni și ștersături. Acest tip de decoraţiuni atrag atenţia asupra coapselor masive și, de asemenea, le lărgesc. Blugii de damă 7/8 sunt perfect potriviţi pentru tricourile mai lungi - însă, merită să puneți partea din față ușor în pantaloni pentru a alungi silueta în față. În plus, modelul prezentat în imagine are o bandă elastică lată în talie, care va fi ideală pentru femeile care doresc să ascundă o burtică ceva mai mare.

Recomandare

La blugii de damă 7/8 trebuie purtați cu încălțăminte pe toc.  Pantofii pe platformă sau toc cui vor fi perfecți – vor alungi picioarele.

Blugi pentru femei - modele pentru femei suple și filigrane

Femeile subțiri arată bine în multe outfit-uri. Dacă e vorba de pantalonii care vor fi potriviți pentru acestea, bineînțeles, blugii de damă menționați mai sus, modelele 7/8, pantalonii oldschool bootcut (cu picioarele evazate de la genunchi în jos) și multe altele. Vă prezentăm, însă, trei modele în care doamnele cu o siluetă mai fină vor arăta perfect.

Blugii de damă la modă tip boyfriend sunt un hit al ultimelor sezoane și un must have pentru vară și primăvară. Sunt comozi, nu restricționează mişcările și se înscriu perfect în atmosfera liberă de concediu. Cu pantofi sneakers sau balerini, arată cel mai bine, dar nimic nu stă în calea creării unor seturi la modă și alegerea la aceştia a unor pantofi sau sandale cu toc înalt (de ex. tip roman). Datorită croielii originale, foarte largi, a ștersăturilor, culorii deschise și a picioarelor suflecate, nu toată lumea arată bine în ei. În recomandăm în special fetelor înalte și suple, cu coapse înguste.

Cum o spune însăşi denumirea – SKINNY – în acest model concret de pantaloni arată perfect fetele cu o siluetă suplă. Pot opta pentru aceştia și doamnele cu forme mai rotunde, însă numai dacă vor alege accesoriile potrivite și vor potrivi bine partea superioară a garderobei. Acești blugi la modă sunt foarte ajustați pe corp, iar datorită ștersăturilor, obțin un aspect adolescentin.

Așa numiții blugi decolorați sunt printre tendinţele cele mai fierbinţi ale acestui sezon. Gecile, fustele și pantalonii în această culoare originală domină magazinele de îmbrăcăminte. Și la noi aceştia nu au putut lipsi. Blugii de damă în acest stil vor constitui o ținută minunată pentru vară și primăvară - împreună cu un tricou și sandale vor arăta grozav. Poți purta la aceștia o geacă parka, o jachetă și multe alte haine!

Blugii de damă 7/8, blugii ajustați și modelele clasice cu picioare drepte sunt pantalonii care se potrivesc multor persoane. Vă recomandăm, de asemenea, blugii cu bandă stretch, care sunt elastici și se ajustează perfect pe corp. Ține cont de cerințele corpului tău, alege pantofii potriviți și partea superioară a setului și bucură-te de haine bine compuse pentru multe ocazii!

Redacția Bonprix