Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

În ce te îmbraci de Crăciun? Propunerile bonprix pentru Crăciunul 2021

20.12.2021

 

Momente petrecute împreună la masa de Crăciun, despachetarea cadourilor, cântatul colindelor - Crăciunul este un moment special pe care îl aștepți cu nerăbdare tot anul. Acesta este și motivul pentru care pregătirile pentru aceste câteva zile de sărbătoare pot dura chiar săptămâni întregi. Curățenia minuțioasă și împodobirea casei cu decorațiuni de Crăciun, planurile de cadouri și apoi cumpărarea și împachetarea lor, pregătirea bucatelor din Ajunul Crăciunului și... căutarea ținutei perfecte de Crăciun, deși necesită mult timp, pot fi foarte distractive. Deși nu putem condimenta împreună mâncărurile din Ajunul Crăciunului sau șterge praful din sufragerie, cu siguranță veți găsi la noi ținuta perfectă pentru perioada festivă.

 

Cum să alegi o ținută potrivită pentru Crăciun?

 

Crăciunul este asociat cu căldura, confortul și roșul. Bineînțeles, nu putem uita mirosul dulce de scorțișoară, colindele tradiționale de Crăciun și lumina caldă a  luminilor strălucitoare de pe pomul de Crăciun. Totuși, în contextul modei, să ne concentrăm asupra unor trăsături specifice, distinctive. Ținutele de Crăciun sunt, de obicei, șic și elegante, dar și aceasta ar trebui să aibă ceva din atmosfera care caracterizează tocmai acest Crăciun.

Elegant şi clasic

Rochiile sunt un must have incontestabil pentru sărbători! Pentru fanele stilizărilor absolut feminine, sugerăm o rochie roșie, care prin culoarea ei se va integra perfect în atmosfera de Crăciun. Puteți opta, de asemenea, pentru un negru clasic dar și pentru un verde intens, dar vibrant, și bleumarin. În această perioadă specială a anului, firele strălucitoare și paietele se potrivesc de asemenea perfect. La urma urmei, perioada Crăciunului și a Anului Nou este, de asemenea, începutul Carnavalului, așa că puteți miza pe creații ceva mai expresive.

Dacă nu te simți confortabil în rochie, o salopetă elegantă (le recomandăm pe cele din material elegant) sau un set de pantaloni bine croiți cu o bluză la modă pot fi o alternativă excelentă. O cămașă albă este, de asemenea, o piesă clasică, potrivită mai ales pentru cina din Ajunul Crăciunului. Un look cu un astfel de element vestimentar versatil nu trebuie să fie deloc plictisitor. Asortează-l cu o fustă din piele artificială și accesorizează total look-ul cu un colier decorativ, cercei masivi și dresuri negre cu model. Nu uita să te machiezi mai puternic!

 

Confortul mai presus de toate

În timp ce unele persoane petrec Crăciunul mergând de la o casă la alta, alții lenevesc sub o pătură caldă în compania celor dragi și, cu o cană de cacao caldă în mână, se uită împreună la comediile de Crăciun. Dacă faci parte din acest din urmă grup, iată câteva stilizări ultra-moderne pentru un Crăciun foarte relaxant. Un pulover de Crăciun care să se asorteze cu o fustă sau pantaloni este, de asemenea, o idee perfectă. Nimeni nu te va împiedica să petreci Crăciunul... în pijama! Alege un model călduros cu un motiv festiv, pune-ți niște papuci călduroși, înfășoară-te într-o pătură și relaxează-te până la refuz!

Accent de Crăciun


Va fi greu pentru iubitorii stilului clasic să ofere o inovație în materie de modă. Dacă îţi plac stilizările clasice, poți opta pentru o mică și subtilă notă festivă. Șosete cu un motiv de ren sau poate o brățară cu simboluri festive?

Sperăm că inspirațiile noastre te-au ajutat să alegi ținuta perfectă pentru acest Crăciun. Pentru mai multe inspirații, vizitează categoria de Crăciun de pe Xmas.