Livrarea gratuită pentru comenzi de min. 99 lei. Verifică >

Lenjerie de damă -
cum să o alegem corect

30.04.2020

Lenjeria de damă aleasă corect  asigură nu numai confort, dar este și o garanție a unui aspect excelent. În acest articol, îți vom sugera cum să alegi lenjeria, ținând cont nu doar de nevoile tipurilor individuale de siluete, dar și de hainele la care va fi purtată lenjeria. Ne vom concentra mai ales pe elementele de bază ale lenjeriei de damă, adică setul clasic sutien + chiloți.

Lenjeria de damă - o alegere potrivită pentru figura ta

Atunci când cauți un set de lenjerie care să fie perfect potrivit pentru figura dată, trebuie să iei în considerare în primul rând mărimea bustului, precum și tipul general al figurii - femeile suple au cerințe complet diferite pentru lenjeria de corp, față de doamnele în mărime plus size. Mai jos prezentăm câteva modele și vă vom spune cine va arăta cel mai bine în ele.

Set de lenjerie pentru doamnele cu bustul mare

Le sfătuim pe doamnele care au sânii mari, să aleagă sutiene cu bretele groase și balene - aceste două elemente vor susține bine sânii, ceea ce le va asigura confort și libertate. La sutien e bine să alegeți și niște chiloți modelatori (set 2 buc.), care vor fi o completare a setului.

Va fi perfect, de asemenea și sutienul T-shirt – inclusiv cu balene. La fel ca și modelul de mai sus, are bretele groase, iar elementul său distinctiv este un decolteu stilizat ca a unui maieu tip boxer. Pe doamnele care, pe lângă sânii mai mari, au și o burtică ușor mai mare și, uneori, vor să o ascundă puţin, le sfătuim să aleagă chiloți modelatori speciali care ascund burta și scot în evidenţă talia.

Atenţie

Chiloții și sutienele care alcătuiesc setul sunt vândute cel mai adesea separat – se găsesc în categorii separate: „chiloți” și „sutiene”.
Vă recomandăm, să țineți cont de acest lucru atunci când căutați seturi de lenjerie pentru femei

Ce sutien alegem pentru un bust mai mic?

Acest sutien este recomandat doamnelor care au un piept mai mic. Sutienul fără susținere se aşează bine pe corp, nu atârnă și face corpul să arate frumos, și în primul rând, natural. Modelele fără balene sunt recomandate, de asemenea adolescentelor, care sunt în căutarea primului sutien. La sutien am adăugat, de asemenea, chiloți stilați, care creează împreună un set senzual de lenjerie de damă.

Pentru a evidenţia și mai bine bustul, vă recomandăm să alegeți sutienul push up – un must have al lenjeriei de damă. Datorită cupelor modelate corespunzător, care ridică perfect sânii, creează impresia că sânii sunt puțin mai mari. Vor fi perfecte pentru rochii și bluze cu decolteu profund, atunci când doreşti să obţii un aspect extrem de senzual. 

Vă recomandăm în special, seturile formate din două bucăți, care conţin modele în două culori diferite. Alege la acestea chiloți din dantelă și simte-te cu adevărat deosebită!

Seturi de lenjerie de damă pentru îmbrăcăminte mulată pe corp

O rochie perfect ajustată, o fustă creion mulată și pantalonii de costum din material delicat, curgător sunt articole vestimentare care necesită o lenjerie potrivită perfect. Chiloții necorespunzători pot crea cute și dungi care marchează inestetic fesele, iar un sutien prost ales va ieși în evidență, creând forme ondulate pe o cămașă sau rochie. Prin urmare, un set de lenjerie de damă selectat incorect poate strica farmecul unei ţinute frumoase și bine ajustate. Aşa că ne grăbim cu sfaturile noastre, și vă propunem produse concrete.

Modele fără cusătură și fără decorațiuni

 

Chiloții fără cusătură dintr-o singură bucată de material, precum și sutienul neted, lipsit de decorațiuni și imprimeuri brodate sunt un set de lenjerie perfect pentru o rochie ajustată. Culoarea bej va fi, de asemenea, perfectă pentru o îmbrăcăminte albă – nu va ieși în evidență.

Pentru bluze și rochii cu umerii goi va fi perfect sutienul cu balconet cu bretele detașabile.  Pentru fustele mulate și pantalonii ajustați vor fi potriviți, de asemenea, chiloții string însă, merită să alegeţi modelele subţiri, de dantelă, care nu vor evidenţia fesele. 

Redacția Bonprix