Reducere de 15% + livrare 0 lei!* Numai până în 27.09.2023. Pentru cumpărăturile în aplicație cu codul: 15SEP
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Salopete de damă cu dantelă

Salopete de damă cu dantelă

Dantela subtilă oferă stil fiecărei ținute. Alege lenjerie intimă și îmbrăcăminte cu dantelă, mulțumită căreia te vei simți ca o prințesă adevărată.

De mult a încetat să fie asociată doar cu lenjerie erotică. Dantela este acum un element modern atât modei de seară cât și rochițelor de vară sau topurilor clasice. Nu doar albul și negru împodobesc sexul frumos oferind un farmec de fată, dar și întreaga gamă de culori ale curcubeului. De tine depinde, ce culoare de dantelă alegi pentru a creea un stil elegant.

Ce dantelă este foarte modernă?

Fără îndoială că seturile de lenjerie intimă cu dantelă sau dessous senzual sunt un adevărat hit, pe care femeile le iubesc de ani de zile. Sutienul negru cu dantelă, setul alb sexi, chiloței roșii din dantelă - clasicul pe care-l întâlnim în garderoba multor femei.

Hainele de dantelă sunt libertatea deplină. Începând cu fasoanele în nuanțe estompate, roz pudră fermecător sau ecru subtil până la nuanțe neon strălucitoare sau pasteluri expresive.

Efectul satisfăcător a stilului cu dantelă obținem păstrând limita. Dacă alegi dantela, ea trebuie să fie elementul cel mai atractiv a întregului stil.

Cu dantelă și la modă

Dantela este cunoscută de mult timp în modă. Ca un element de decor extrem de feminin și subtil a vestimentației feminine, în ultimii ani a fost elementul nedespărțit al rochiilor lungi, corsetelor elegante sau lenjeriei intime. Fustele din dantelă sau rochițele scurte sunt un bestseller tineresc. Pentru femeile mature se potrivesc bluzele elegante cu elemente din dantelă.

Stilul romantic a lenjeriei cu dantelă

Feminine și atrăgătoare - așa ne place noua femeile să ne simțim. Seturile din dantelă sunt alternativa excelentă pentru lenjeria de corp feminină, pentru că oferă un aspect minunat, sunt confortabile și nu irită pielea sensibilă. Seturile de lenjerie intimă sexi purtate zilnic se potrivesc în general femeilor care apreciază aspectul feminin în orice situație. Pe de altă parte, ele sunt ideale pentru a face un cadou persoanei iubite.

Lenjeria cu dantelă este baza!

Dacă ești deja dotată cu lenjerie erotică, nu înseamnă că limita la dantelă s-a epuizat. Chiar și elementele mărunte ale sutienului sau chiloții cu dantelă oferă șic și stil feminin.

Pentru a ascunde excesul de kilograme, a reduce din talie și solduri, alternativa ideală este lenjeria modelatoare cu elemente decorative din dantelă. Talia puțin ridicată și materialul elastic slăbesc optic silueta și modelează fesele. Datorită căreia, în rochia foarte mulată vei arăta perfect, totodată purtând lenjerie de corp cu dantelă.

Modelele de lenjerie intimă prin care dorim să ascundem câteva kilograme sunt potrivite și cu talie înaltă. Dacă dorești să arați bine îmbrăcând fasoane standard, având câtiva centimetri în plus, alege modele înalte, ex. figi sau body. Nu uita, ceea ce-i bine ascuns mai mult atrage și stimulează.

Lenjeria din dantelă remediu universal

Lenjeria din dantelă în primul rând are un aspect sexi, care oferă fiecărei femei încredere în sine și satisfacție. Dacă te simti nesigură, nu știi cu ce să te îmbraci pentru a arăta atractivă, completează-ți garderoba cu seturi din dantelă. Indiferent de circumstanțe, ele vor decora frumos formele feminine și vor oferi un look sexi.

Gândindu-ne la lenjerie, seturile cu dantelă sunt excelente pentru toate vârstele. Este important însă, potrivirea adecvată pentru fiecare siluetă. Dacă suntem "pere", chilotul panty bine potrivit este alegerea perfectă. Dacă avem sânii mici, trebuie să alegem modele de sutiene push-up. Fiecare fason de sutiene si chiloti sunt potrivite pentru diferite tipuri de siluete. Fără probleme găsești fasonul care te va încânta cu un desing din dantelă, si îți va modela silueta ascunzând defectele inutile.

Dantela este și un element de decor pentru casă. Lumănările ormanentate cu dantelă, broderii elegante, chiar și fețele de masă îți vor transforma camera într-un loc fermecător și dulce. 

Caută-ți dantela potrivită și bucură-te de stilul feminin în orice situație.