Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 29.05.2022! Cod promoțional: 5265
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

#HowIWear Denim, adică campania bonprix cu participarea influencerelor din străinătate

01.10.2020

 

Denim apare astăzi aproape peste tot: pe străzi, în școli, în estradă și pe scenele din aer liber și în diverse locuri de muncă prestigioase - acesta este fenomenul țesăturii create de Levi Staruss în 1850 - este universal, atemporal și este potrivit aproape peste tot. Acesta este motivul pentru care, am decis să dedicăm una dintre campaniile noastre de Instagram în întregime stilizărilor cu acest material universal. Am invitat câteva influențatoare din mai multe țări să participe la campania  #HowIWear Denim – fiecare dintre ele are un stil complet diferit și își creează look-ul cu haine din denim într-un mod complet diferit. Rezultatul este o sursă uimitoare de inspirație, plină de originalitate, varietate și cele mai noi tendințe

#HowIWear Denim, adică „sărbătoarea” blugilor

Blugii oferă o gamă nesfârșită de posibilități de stilizări, iar datorită ideilor originale ale designerilor de modă și trendsetterelor, există tot mai multe modalități de a experimenta cu look-ul denim. Seturile inspirate din anii 70, stilul preluat din vestul american sau coridoarele școlare din anii 90 domină în prezent Instagramul. Revenim cu nostalgie la ceea ce a fost și suntem fericiți să purtăm hainele din generația părinților noștri, dar într-o formă nouă, reîmprospătată. Pantalonii evazați iconici, blugii clasici cu crac drept și talie înaltă și boyfriend-ul denim sunt în prezent un hit! Aceasta nu înseamnă că pantalonii ajustați de tip skinny fac parte din trecut – din contra! Aceștia constituie baza pentru crearea diverselor outfit-uri – celor simple şi mai sofisticate. Blugii pentru femei sunt, de asemenea, un element frecvent al unui aspect office look modern. Îi combinăm cu un sacou oversize și pantofi pe toc, deși acest duet este adesea completat de skecherși albi.

Jachete denim și cămăși – un accent tineresc

Tot ce este oversize este acum în vogă, iar când este vorba de un sacou din denim, este fără îndoială un hit al modei. Influencerelor de pe Instagram le place să poarte denim cu ștersături, însă cel mai mult, blugii decolorați sau cu culori neregulate, motiv pentru care, astfel de jachete din denim sunt triumfătoare printre fashioniste.  Modelele cu o croială mai lungă, care ating jumătatea coapselor, sunt combinate cu plăcere cu pantalonii de ciclism, skechers și, mai important – cu șosete lungi, albe, care accentuează perfect aspectul tineresc. Jachetele scurte din denim bine ajustate sunt un element clasic ales de minimaliste, care caută îmbrăcăminte universală pentru multe combinații.

O alternativă pentru jacheta de blugi este cămașa de blugi, care va fi potrivită atât pentru birou, cât și un picnic în afara orașului. Modelele cu o croială clasică – cu nasturi și mâneci suflecate sunt un element necesar al garderobei capsulă, care este baza nenumăratelor stilizări. Cămășile denim pot fi purtate în diverse moduri – cu T-shirt sau fără, băgată în pantaloni sau deasupra, precum și legată în nod în față.

Denim într-o ediție cu adevărat feminină

Mini de blugi cu partea de jos destrămată? O da! Accentuează frumos formele feminine și arată perfect cu un T-shirt alb sau cămașă. Este perfectă pentru vară, precum și pentru toamnă în combinație cu ciorapi subțiri și botine. Un hit sunt fustele midi denim – evazate și tip creion. Ce să alegem la acestea, pentru a obține un look modern? Cu siguranță încălțăminte pe tocuri, pe platformă sau talpă groasă. Skecherșii adesea aleși pentru nenumărate stilizări vor arăta bine şi în această compoziție, chiar dacă putem merge spre o eleganță de birou și să alegem pantofi pe toc.


Jeans total look
o duce bine și nu există nici o ipoteză că ar urma să se schimbe ceva în acest sens. Îl putem obține, de exemplu, datorită rochiilor. Rochiile tip cămașă vor accentua excelent talia, iar salopeta fermecătoare va permite crearea unei stilizări tinerești. Puteți alege o variantă clasică prin purtarea unei rochii tip creion până la genunchi sau a unei tunici tip „sac”.