Reducere de 15% + livrare 0 lei!* Numai până în 27.09.2023. Pentru cumpărăturile în aplicație cu codul: 15SEP
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Bluze de damă

Bluze de damă

1005 Produse

#bonprixitsme

Inspiră-te de la stilizările de pe instagram

Bluze de damă

Bluzele feminine, de gală și elegante sunt ideale ca și ținută pentru serviciu, la întâlnire sau plimbare. Arată și simte-te feminină indiferent de împrejurări!

Purtând în fiecare zi bluzele feminine, ai siguranța unui look modern. Datorită disponibilități diverselor modele, culori și motive, ai posibilități infinite în materie de alegeri. Indiferent de tipul siluetei, ocazile sau preferințele în materie de modă, cu bluza de damă vei crea ținute încântătoare.

Bluzele de damă - care alegem?

Bluzele cu decolteul rotund elegante, sunt veritabile clasice. Ușor cambrate, ideal se regăsesc în stilul basic. Asortată cu o eșarfă frumoasă sau cu un colier interesant creezi ținute practice, subliniind astfel stilul individual. În zilele mai răcoroase, un tricou clasic se va combina ideal cu un pulover sau cardigan.

Tricoul cu decolteul mare pătrat sau în forma literei ”U”, lungește vizual gâtul și lărgește ușor umerii. Accentele moderne precum încrețiturile, volănașele și inserțiile din dantelă, transformă bluzele confortabile în adevărate capodopere.

Diferite decolteuri ale bluzelor de damă

Pentru fiecare tip de siluetă se potrivesc bluzele cu decolteul în ”V”. Crează un decolteu perfect, lungesc vizual gâtul și conferă feței un aspect mai suplu. Toate tipurile de tricouri se asortează perfect cu jeanși și pantofii sport. Tricourile cu mânecă lungă și gulerul scurt și răsucit, arată mult mai formal și sunt create special pentru birou.

Moda sportivă și bluzele

Tricourile tradiționale purtate de către jucătorii de golf, polo sau tenis  si-au regăsit permanent locul în garderoba feminină. Arată la fel de bine cu jenși lejeri și balerini deasemenea și în combinație cu pantaloni subțiri și tocuri. Tricourile unicolore în stilul basic, tricourile polo în dungi moderne și cele mai originale cu imprimeurile feminine - fresh, culorile și modelele mereu actuale se înscriu armonios în trendurile modei prezente.

Bluze pe gustul fiecăruia!

Joaca cu croiala și modelul crează din categoria bluzelor de damă, o categorie diversificată. Răscroiala grafică plasează decolteul pătrat în prim plan, iar cel croit frumos conferă grație și eleganță.

Bluzele împodobite cu volănașe, fundițe și încrețituri mărunte au un aspect romantic și tineresc. Bluzele cu decolteul adânc, decolteul larg în forma literei ”U” , descoperă sexy brațele, arătând și o părticică din corp.

Bluzele și tricourile în fiecare sezon constituie baza garderobei, care oferă posibilitatea mixări trendurilor creând combinații moderne îmreună cu alte hainele și permit exprimarea propriului stil.