Reducere de 10% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 02.10.2022! Cod promoțional: 9262
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Cele mai la modă rochii din această vară

09.08.2022

 

O garderobă plină de flori!

Florile sunt un must-have incontestabil în orice garderobă de vară. Acest sezon este dominat atât de modele cu câmpuri cu flori fine, cât și de compoziții masive, de mari dimensiuni. Motivele florale pot fi combinate într-o varietate de moduri - motiv pentru care ne place atât de mult să le folosim în ținutele de vară. Se potrivesc atât ca parte a unui look de zi cu zi, cât și ca motiv principal al unei ținute elegante.

Broderii subtile

Broderia englezească, extrem de feminină, crește în popularitate în fiecare sezon. Combinată cu sandale delicate și o geantă de mână împletită, creează un look romantic de vară.

Rochii crem

Nu bej, nu alb, dar crem a devenit un hit în această vară. Soare, plajă, țesături ușoare, aerisite și doar culori subtile și deschise – așa arată vara! Combinațiile contrastante în care unul dintre elemente este într-o nuanță crem vor fi, de asemenea, o alternativă interesantă.

Rochii maxi

Vara mizăm pe rochii maxi! Aceste fasoane sunt dominate de culori puternice: galben, roz, pastel sau cu modele diverse.

Rochii mini

Unele dintre noi apreciază croielile maxi, altele adoră rochiile scurte care pun în evidență picioarele și silueta. În acest sezon, ele revin cu o forță dublă în versiuni cu o varietate de culori. Modelele, culorile și fasoanele funky sunt ceva ce apreciem în mod deosebit în această vară!