Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 03.07.2022! Cod promoțional: 6306
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Lenjerie de noapte de damă
– asigură confortul maxim și un aspect senzual

Cum ar trebui să fie lenjeria de noapte? În primul rând, trebuie să ofere corpului un confort maxim în timpul somnului, iar pielii cu o barieră de protecție. Nu putem uita și de valorile estetice - până la urmă, produsul ales trebuie să corespundă gustului Tău. Vă prezentăm diverse modele de lenjerie de noapte pentru femei - seturi confortabile și cămăși de noapte senzuale.

24.07.2020

Lenjerie de noapte senzuală
– pune accent subtilitate

Dacă dorești să te simți nespus de feminină, caută cu siguranță o cămașă de noapte subtilă din material subțire, care să sublinieze farmecele feminine. Dantelă seducătoare, decupaje elegante și o croială estetică sunt ceva ce ar trebui să aibă o cămașă de noapte elegantă. Ai grijă de un aspect frumos în liniștea casei și alege ceva pentru tine - Te vom ajuta cu plăcere!

Cămașă de noapte senzuală cu bretele, care ajunge până la mijlocul coapsei, este o lenjerie extrem de feminină. Combinarea negrului și roșului acoperit cu o dantelă neagră este o alegere excelentă pentru o seară romantică în doi. Cămașa este confecționată dintr-un material cu luciu delicat, care subliniază și mai mult aspectul său unic. 

Ți-ar plăcea să bei o șampanie pe terasă în timp ce savurezi frumusețea unei seri de vară sau să savurezi gustul cafelei proaspăt preparate în grădină? Ai o zi liberă și nu trebuie să te grăbești nicăieri? Pune pe tine un halat drăguț, încalță niște papuci și bucură-te de clipele petrecute în liniștea casei. Îți recomandăm un model la fel de senzual și feminin ca și cămașa de noapte de mai sus. Halatul, datorită mânecilor sale largi și materialului elegant, alunecos, seamănă cu un kimono japonez.

Cămașa de noapte de culoare écru, care se termină chiar sub genunchi, este ceva care cu siguranță le va plăcea multor doamne. Este universală, confortabilă și foarte subtilă în același timp. Este decorată cu un model delicat de dantelă și o fundă mică. Este fabricat din modal 95% - o țesătură produsă dintr-o materie primă naturală – celuloză. Modalul este prietenos pentru piele, absoarbe umiditatea, permițând totodată pielii să respire.

Lenjerie de noapte – confort maxim

Dacă îți place stilul adolescentin, plin de libertate și ușurință, un set format dintr-un T-shirt lejer și pantaloni va fi o lovitură la țintă pentru Tine. În weekendurile leneșe, poate înlocui chiar și un costum de trening, în care poți umbla prin casă până la prânz, bucurându-te de o relaxare maximă. Până la urmă, cu toții merităm momente lipsite de griji.

Tricoul și pantalonii scurți sunt o lenjerie de noapte îndrăgită, care va fi, de asemenea, o idee bună pentru cadou. Aceasta este o lenjerie de noapte foarte versatilă, potrivită pentru doamnele de aproape toate vârstele. Este confecționată din bumbac în proporție de 100%.

Setul de lenjerie de noapte cu motiv vesel este o alegere excelentă dacă vă plac soluțiile originale – lejere, confortabile și într-un stil feciorelnic. La fel ca și modelul de mai sus este confecționat din bumbac 100%.

Cămașa de noapte largă este următorul produs fabricat din bumbac 100%. Nu strâmtorează corpul și asigură un confort maxim. Vezi neapărat și alte culori de cămăși de noapte.

Redacția Bonprix