Reducere de 15% + livrare 0 lei!* Numai până în 27.09.2023. Pentru cumpărăturile în aplicație cu codul: 15SEP
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Rochii de cocktail

147 Produse

Rochii de cocktail

O sărbătoare în familie, un eveniment social cu prietenii sau poate un banchet al companiei? În aceste și multe alte situații, vă puteți baza pe rochii de cocktail. Alege un model potrivit siluetei tale și creează o ținută pentru diferite ocazii.

Rochii de cocktail pentru orice ocazie

Rochiile elegante de gală sunt un must have indispensabil din șifonierul fiecărei femei. Indiferent de stilul de viață adoptat cu siguranță se va ivi ocazia unde rochia de gală va fi de neînlocuit. Având în dulap minim un model clasic, poți crea outfituri pentru baluri festive sau la o cină romantică.

Dacă dorești să afișezi un look original, unic atunci învestește în diverese modele ale rochiilor de gală. Rochițelel tip clopot, pentru banchete,tip creion, mini, maxi - din multitudinea modelelor, cu siguranță vei găsi fasonul perfect.

Rochii de cocktail mereu în topuri

Materialele subțiri și ușor lucioase, decolteu mic și lungimea sub genunchi este  semnul rochiilor de cocktail care au intrat în lumea modei atunci când viața culturală a înflorit după al doilea război mondial. Aceste Rochițe au apărut la bachete și recepții, atât le cele formale cât și la cele private.

Până astăzi stilul acesta are adepții ei, imaginea acestor rochii  putem întâlni în multe locuri. Prin croială, aceste modele de rochii trebuiau să semene cu rochiilor de seară, însă trebuiau să fie modele mai modeste deoarece erau create ca și ținute de zi. Pentru a ușura crearea rochie de cocktail au fost atribuite materiale mai ușoare iar croiala a fost scurtată ușor sub genunchi. Datorită caracterului formal, decolteul a fost micșorat sau chiar minimalizat. În schimb croiul cambrat din talie marchează silueta feminină.

În acest mod, lumea modei a mai câștigat o ținută total nouă, a cărei creația a fost completată de  pantofii cu toc sau pantofi cu tocul mai jos. Pantofi eleganți și feminini formează o ținută completă până în zile prezente. Subțiază silueta feminină, se așează frumos luând forma corpului. Subțiază talia și marchează șoldurile sexy.

Cele mai moderne  fasoane a rochiei de gală cocktail

Pentru a evita un eșec în ceea ce privește ținuta, mizează pe modelele clasice. Little black dress introdusă de Coco Chanel în saloanele și acum este în topuri. Deasemnea și croiul simplu în cromatică unicoloră i neutră se potrivește bine. Nu uita, modelul simplu poate fi diversificat cu ajutorul bijuteriilor sau cu o poșetă.

Nu confunda modelul simplu cu croiul fără formă. Sublinierea calităților feminie nu se va demoda nicicînd, dacă ai șoldurile rotunde și talia de viespe, evidențiază acest lucru cu fiecare ocazie! Fi ponderată, joacă-te subtil cu formele feminie și astfel vei obține efectul dorit!

Rochii pentru banchet -”Get ready to coctail party”

Un garden party exclusivist, petrecere la firmă, sau poate o cină romantică cu iubitul? Rochiile de gală sunt potrivite pentru orice ocazie. Lungi, scurte, de diferite culori și imprimeuri sunt în armonie perfectă cu trendurile modei și îndeplinesc așteptările celor mai pretențioși trendsetteri. Alege  modelul potrivit, completează cu o pereche de pantofii, care subțiază silueta și uimește-ți oaspeți cu această creație deosebită. E timpul să te răsfeți și uimește-i pe toți cu creația îndrăzneață!

E timpul să te răsfeți cu o creație deosebită. Rochiile de seară, elegante, sau poate niște modele subtile de cocktail? Descoperă stilul care ți se potrivește și bucură-te de un look exclusivist în orice împrejurări.