Aderă la  bonprixbloggers

Aderă la

#bonprixbloggers

Ai un blog despre modă, cumpărături sau pe teme de lifestyle? Îți place să partajezi descoperirile de modă cu cititorii tăi și adori ceea ce faci? Dacă vrei să le prezinți cititorilor tăi împreună cu noi, produsele bonprix și să primești în mod gratuit articolele pe care le-ai ales, atunci te căutăm anume pe Tine!

Căutăm persoane care:

întrețin un blog o perioadă de peste 6 luni

întrețin un blog o perioadă
de peste 6 luni

le place să scrie despre modă și sunt activi pe rețelele de socializare

le place să scrie despre modă
și sunt activi pe rețelele de socializare

abordează subiecte de modă pe blogul lor

abordează subiecte de modă pe blogul lor

au grijă de blogul lor și îl actualizează în mod regulat

au grijă de blogul lor
și îl actualizează în mod regulat

Cum să aderăm pas cu pas:

 
1.
Completează formularul

Completează formularul și introdu datele blogului tău. Dacă ai deja un cont pe bonprix - loghează-te, iar dacă ești un client nou - deschide un cont în magazin. Vei avea nevoie de un cont pentru a comanda produse gratuite în magazinul nostru.

 
2.
Verificare

Dă-ne câteva zile pentru a verifica cererea Ta.
Dacă o vom accepta te vom contacta pe e-mail.

În timpul verificării aplicațiilor, luăm în considerare calitatea atitudinilor și a fotografiilor, precum și implicarea în desfăşurarea blogurilor și conturilor în social media, precum și credibilitatea profilului.

 
3.
Primești un bon

După acceptarea cererii Tale, vei primi un bon de cumpărături care va fi atribuit contului Tău în magazinul bonprix.

 
4.
Publicarea postărilor

Utilizează hainele noastre în stilizările tale și împărtășește-le cu cititorii tăi pe blogul tău și pe pagina ta de pe social media. Dacă ai un cont exclusiv pe Instagram, utilizează produsele bonprix în 2 postări. Publică postările în decurs de 2 săptămâni de la primirea produselor. În postări adaugă un link direct la produsele bonprix, în social media marchează profilul @bonprix și utilizează hashtag-urile #bonprix, #bonprixitsme, #bonprixbloggers, #yesbonprix. (@bonprix, #bonprix și #yesbonprix sunt prioritare și vă rugăm să le utilizați împreună)

 
5.
Anunţă-ne cu privire la publicare

Expediază link-urile
la adresa bloggers@bonprix.ro

 

Aderând la Program ai şansa să stabileşti o colaborare de lungă durată cu noi. Vom contacta persoanele selectate prin e-mail. Următoarele bonuri vor fi atribuite doar după publicarea postării.

 

Expediind solicitarea ta, ești de acord să transferi către bonprix Sp z o.o. și bonprix Handelsgesellschaft mbH drepturile de publicare a fotografiilor  și imaginii tale pe toate canalele de marketing ale bonprix și accepți condițiile descrise pe această pagină.

Alătură-te

Expediază solicitarea ta

Ai întrebări?
Scrie-ne: bloggers@bonprix.ro

#bonprixitsme