Opinii despere produs

 

Opinii

 

Fă schimb de opinii cu privire la produse

  • Părerea Ta este foarte prețioasă pentru noi. Adăugând opinia Ta ne anunți dacă produsul a îndeplinit așteptările tale şi îi ajuți pe alţii să facă alegerea corectă!
  • Datorită opiniilor despre produse poți beneficia de experiențele altor clienți. De aceea, dacă ai primit deja produsul comandat şi doreşti să modifici opinia despre acesta, citește regulile de mai jos..

Adaugă opinie

  1. Poți adăuga opiniile despre produsele achiziţionate după ce te conectezi la contul tău, la fila „Comenzi pentru evaluare”
  2. Toate opiniile din magazin sunt verificate prin cumpărături, ceea ce înseamnă că poţi adăuga o opinie doar la articolele pe care le-ai comandat.
  3. Opinia va fi afişată pe pagina produsului după acceptarea acesteia de către moderator. Acest lucru poate dura câteva zile lucrătoare.

Regulamentul privind scrierea opiniilor

Pentru ca opinia ta să-i poată ajuta pe alţi Clienţi în alegerea produsului, te rugăm să respecți recomandările de mai jos atunci când o scrii o opinie..

 

Opinii publicate:

Opinii nepublicate:

Acestea evaluează proprietăţile sau funcţionalităţile unui produs concret
Conţin comentarii cu privire la site-ul nostru şi procesarea comenzii
Evaluează potrivirea produsului, materialul şi calitatea manoperei
Conțin informații personale, cum ar fi numărul de telefon, adresa de e-mail sau conțin link-uri către alte surse
Nu se bazează exclusiv pe o fotografie sau o descriere a produsului
Nu conțin opinii despre produs, nu se referă la produsul revizuit
Evaluează mărimea produsului în raport cu silueta Ta. Utilă pentru alți clienți este precizarea mărimii tale 
Conțin conținut jignitor și vulgar. Conțin mesaje fasciste, rasiste, antisemite, ostile străinilor sau alte expresii politice radicale
Referirea la produs și nu la alte opinii. În cazul unui număr mare de comentarii referirile pot fi neînțelese
Nu respectă regulile de ortografie și gramatică ale limbii române, încât devin ilizibile

 

Condiţii privind opiniile trimise

  • Toate opiniile trimise devin proprietatea exclusivă a bonprix. Ne rezervăm dreptul de a scurta sau schimba opiniile trimise, cu condiția ca sensul lor să rămână nemodificat și nepublicarea sau ștergerea opiniilor care nu corespund regulamentului.
  • Persoana care plasează opinii este de acord cu utilizarea lor nelimitată în timp şi în orice loc, în felul acesta ne asigurați că opiniile dumneavoastră nu sunt sub influenţa terților.
  • Persoana care plasează opinii este de acord cu utilizarea lor nelimitată în timp şi în orice loc, în felul acesta ne asigurați că opiniile dumneavoastră nu sunt sub influenţa terților.

Adresează-ne o întrebare

Dacă produsul are un defect sau este deteriorat, depune o reclamație. Dacă reclamația este acceptată, vom rambursa și costul de returnare a produsului.

Adresează-ne o întrebare

Poți adăuga opinii la produsele achiziționate după ce te conectezi la Contul meu, la fila "Comenzi pentru evaluare". Dacă eşti abonată la newsletterul nostru, vei primi, de asemenea, un e-mail în care vei fi rugată să partajezi opinia ta. Comentariile pot fi adăugate numai prin intermediul contului tău de client, poți evalua numai produsele pe care le-ai cumpărat.

Produsele pentru evaluare vor apărea în contul tău la 5 zile după expediere și vor fi disponibile pentru evaluare timp de 30 de zile. Dacă te abonezi la newsletterul nostru, îți vom trimite, de asemenea, un e-mail în care te vom ruga să evaluezi produsele pe care le-ai cumpărat. Pentru a adăuga o opinie, conectează-te la contul tău și accesează  fila "Comenzi pentru evaluare". Te rugăm să citești instrucțiunile noastre înainte de a adăuga o opinie: aici.

Opiniile sunt moderate, ceea ce înseamnă că poate dura câteva zile din momentul în care opinia este adăugată până la publicarea sa. Ne rezervăm dreptul de a nu vă publica opinia în anumite situații. Vezi indicațiile noastre: aici.