Club bonprix

Club

Membrii clubului plătesc mai puțin! Alătură-te și obține o reducere permanentă de 10% pe toată perioada de membru.

 

De ce merită să te înscrii?

  • Clubul bonprix este un serviciu special destinat persoanelor care doresc să facă cumpărături în condiții avantajoase și la prețuri atractive.
  • Prin aderarea la Clubul Bonprix primești 10% REDUCERE pentru FIECARE comandă..
  • Reducerea de Club de 10% este combinată cu codurile de reducere și vânzările care sunt valabile în prezent în magazinul bonprix.

Cum mă înscriu în Club?

  1. Te poţi alătura clubului atunci când plasezi o comandă.
  2. Tot ce trebuie să faci este să bifezi caseta corespunzătoare din rezumatul comenzii.
  3. Reducerea de 10% și cotizația de membru al clubului vor fi incluse în rezumatul comenzii.

Poți renunța la calitatea de membru al Clubului în orice moment - prin telefon, e-mail sau prin trimiterea unei cereri scrise.

Cât costă aceasta?

Cotizația de membru pentru o jumătate de an este de 39 lei (taxată cu prima comandă). După 6 luni, poți adera din nou la Club.

Adresează-ne o întrebare

Clubul bonprix este o reducere suplimentară de 10% pentru fiecare comandă plasată în timp ce ești membru activ. Reducerea poate fi combinată cu alte promoții și coduri de reducere.

Te poți alătura clubului în timp ce plasezi o comandă. Doar selectați starea corespunzătoare din formular. Dacă plasezi o comandă prin telefon, informează consultantul că dorești să te înscrii în clubul bonprix.

Membrii plătesc 39 LEI pentru fiecare 6 luni de când sunt în club. Cotizația de membru al clubului îți dă dreptul la o reducere de 10% la orice comandă plasată în această perioadă.

Poţi renunța la calitatea de membru al Clubului în orice moment, este suficient să informezi despre acest lucru prin e-mail sau telefon Biroul de Relații cu Clienţii.