Returnări și reclamații

Returnarea mărfurilor

Returnarea mărfurilor

 

 • Puteți returna marfa în termen de până la 100 de zile de la data livrării.
 • Returnarea mărfurilor în această perioadă este tratată ca o retragere din contract - nu este necesar să furnizezi un motiv. Costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător.
 • În cazul unei expedieri împărțite în mai multe pachete, timpul maxim permis pentru o returnare este calculat din momentul livrării ultimului pachet.

 

Cum se face returnarea?

1

Tot ce trebuie să faci este să ne expediezi produsul returnat și documentul de returnare. Protejează bine pachetul (pentru comoditate, poți utiliza ambalajele în care ți-am livrat comanda).

2

Poți să ne furnizezi documentul de returnare sub orice formă. Dacă îl atașezi la coletul cu produsul returnat, vom procesa returnarea mai repede. Îl poți expedia, de asemenea prin e-mail la adresa bonprix@bonprix.ro

3

Expediază coletul la adresa indicată: Cargus DN 6 / E70 nr. 637; Olympian Park Timișoara, Remetea Mare, Jud. Timiș, cod poștal: 307.350

4

Vei primi o rambursare în termen de 14 zile de la data primirii de către bonprix a bunurilor returnate și a declarației de retragere din contract.

 

Informaţii suplimentare:

 • Clientul trimite bunurile returnate pe cheltuiala sa.
 • Rambursarea banilor va avea loc sub aceeaşi formă în care a fost efectuată plata.
 • Dacă ai plătit coletul la livrare, ai dreptul de a alege între o rambursare sub forma unui transfer bancar, a unui bon sau prin mandat postal.
 • Mărfurile oferite ca set ar trebui returnate integral.
 • Produsul returnat nu poate fi deteriorat sau să poarte urme de utilizare, cu excepția celor rezultate, de exemplu, din necesitatea de a proba mărfurile sau de a le verifica în alt mod.
 • Nu este posibil să schimbi marfa returnată cu alta.

 

 

Reclamații

Reclamații

 

 • Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele pe care le oferim îndeplinesc aşteptările Tale. Însă, dacă produsul care ți-a fost livrat este deteriorat, prezintă defecte fizice sau nu respectă contractul încheiat, ai dreptul de a depune o reclamaţie.
 • Poţi depune o reclamaţie timp de 2 ani de la data cumpărăturii. 

Cum se depune o reclamaţie?

1

Împreună cu produsul reclamat trebuie expediată declarația de reclamație, care să descrie motivul reclamației și să permită identificarea clientului (poate conține, de exemplu, numărul comenzii).

2

Poţi depune o reclamaţie prin e-mail, telefon sau atașând-o în scris la colet: prin e-mail, telefon sau atașând-o în scris la colet. Alegerea ultimei metode poate accelera procesul de examinare a reclamațiilor..

3

Produsul reclamat trebuie expediat la adresa: Urgent Cargus DN 6 / E70 nr. 637; Olympian Park Timișoara, Remetea Mare, Jud. Timiș, cod poștal: 307.350

4

Când reclamația Ta va fi acceptată, vei primi o rambursare pentru produsul/produsele achiziționat/e, o rambursare a costurilor de livrare (în cazul în care au fost reclamate toate produsele din comandă) și o rambursare a costului expedierii produselor reclamate.

 

Mai multe informaţii despre procedura de returnare și reclamații poți găsi în Condiții de cumpărare Termeni și condiții

Adresează-ne o întrebare

Poți returna marfa în termen de până la 100 de zile de la data livrării.

Returnezi bunurile pe propria cheltuială. Costurile de expediere sunt rambursate numai în cazul reclamațiilor acceptate.

Dacă ai ales metoda de plată cu cardul - veți primi o rambursare sub aceeași formă. Dacă ai ales plata la livrare - atașează la coletul de returnare o informație cu numărul de cont bancar la care urmează să se facă rambursarea. Pentru plățile la livrare, poți alege, de asemenea, un bon pentru cumpărături ca formă de returnare. Când bonul de returnare apare în contul tău, din următoarea comandă plasată va fi dedusă valoarea acestuia. Bonul pentru articolul returnat este pentru o perioadă nedeterminată.

Da, poţi returna produsele din mai multe comenzi într-un singur colet. Dacă incluzi informaţii despre ce produse și ce comenzi returnezi în coletul tău, ne vei ajuta să procesăm returnarea mai ușor.

Nu este posibil să schimbați mărfurile cu un alt produs sau mărime. Dacă  articolele achiziționate nu-ți convin, dar dorești să primești un alt produs, returnează și plasează o nouă comandă.

Nu trebuie să utilizezi un formular de returnare prestabilit, este suficient să scrii pe o foaie ce produse returnezi și să furnizezi numărul comenzii.