Adresează-ne o întrebare

Vei găsi abonarea la newsletter pe aproape fiecare pagină a site-ului nostru web (în partea de jos a paginii). Dacă totuși, ai probleme cu găsirea locației de abonare - te trimitem la pagina unde te poți abona:  aici

În newsletterele noastre te informăm despre promoții, știri și reduceri actuale. Le vei primi de la noi de câteva ori pe săptămână.

Verifică mai întâi dosarul de spam. De asemenea, asigură-te că adresa cu care te-ai abonat la newsletter este adresa căsuței poștale pe care o verifici. Mesajul poate ajunge la tine cu întârziere. Dacă ai în continuare îndoieli - contactează Biroul de Relații cu Clienții: Contact.

Dacă deschizi regulat newsletterele noastre, acest lucru nu ar trebui să se întâmple. Încearcă să te abonezi din nou. Dacă nu funcţionează - contactează Biroul de Relații cu Clienții: Contact.

Te poți dezabona de la newsletter prin link-ul pe care îl includem în fiecare newsletter. Poți trimite, de asemenea, o astfel de cerere prin e-mail la următoarea adresă: bonprix@bonprix.ro