Reducere de 15% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 03.07.2022! Cod promoțional: 6306
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Topul celor șase pantaloni scurți pentru bărbați pentru cele mai călduroase luni ale anului

10.07.2020

În timp ce femeile aleg între diferite tipuri de rochii și fuste pentru vară, bărbații se concentrează pe căutarea de pantaloni scurți stilați, aerisiți și confortabili.  Aceştia pot fi descrişi ca un must have de vacanţă, care se găsesc numeroase garderobe masculine. Așadar, vă prezentăm șase modele complet diferite de pantaloni scurți pentru bărbați – cei perfecți pentru plajă și alții care pot completa cu încredere look-ul urban.


Mizează pe simplitate

Pantaloni scurți pentru bărbați clasici cu o croială simplă? Da, asta e! Sunt perfecți pentru cămășile cu mâneci scurte și lungi suflecate până la cot. Arată perfect și cu un top masculin fără mâneci și cu un T-shirt - pur și simplu se potrivesc la orice. Dacă nu există un cod vestimentar strict pentru birou la locul de muncă, îi poți purta și acolo. Vezi neapărat modelele pe care le recomandăm!


In și bumbac – vă puteți imagina o combinație mai reușită pentru vară? Pantalonii scurți pentru bărbați prezentați sunt fabricați anume din aceste două stofe. Toate acestea într-o culoare albastră, perfectă pentru cele mai calde zile ale anului. Pantalonii au o imitaţie a buzunarelor cu nasture la spate și buzunare pe diagonală în faţă. Sunt eleganți, confortabili și perfecţi pentru diverse ocazii cotidiene. Împreună cu un tricou polo și mocasini vor crea un look casual de vară. Vă propunem, de asemenea, o îmbrăcăminte în stil mediteranean. Pantalonii de in combină-i cu o cămaşă deschisă la culoare (neapărat scoasă din pantaloni), o pălărie de paie și șlapi din piele! Nu uita să alegi o curea maro la acest set.


Bermude chino 100 % din bumbac – poate anume pe aceştia îi căutai pentru vara apropiată? Dacă da, atunci avem ceva ce va satisface aşteptările Tale. Aceşti pantaloni scurţi au o croială bine ajustată – asta este ceea ce mulţi bărbaţi apreciază foarte mult la un număr mare de pantaloni – atât scurţi cât și lungi. Aceştia au un micro-model delicat vizibil doar din apropiere, care le conferă un caracter original. Domnii pentru care originalitatea este primordială în crearea compoziţiilor vestimentare, pot combina acest tip de pantaloni cu o cămaşă, sacou și... cravată. Anume așa! Desigur, ne referim la un sacou de in sau de bumbac, nu un sacou de costum. Tenișii albi, mocasinii sau espadrilele sunt încălțămintea perfectă pentru o astfel de combinaţie creativă.

Stil de „Luptător”

Pantalonii scurţi militari – sunt perfecţi și practici pentru situaţiile neformale. Stilul lor casual este accentuat de buzunarele mari în care îți poți pune telefonul, cheile și alte obiecte necesare. Pantaloni scurţi militari (în formă de șorturi sau clasici) sunt o piesă de îmbrăcăminte purtată frecvent de actorii din filmele de acţiune.  Arnold Schwarzenegger în filmul iconic Rambo sau Vin Diesel în  „Fast and the Furious” nu au renunţat practic, la pantalonii militari. Vezi cum îi poţi purta în fiecare zi.


Modelul militar și pantalonii? Duet perfect și atemporal, care este un element bine cunoscut al stilului military. Aceasta nu înseamnă că aceşti pantaloni scurți pot fi purtaţi doar cu un top sau T-shirt. Poți opta și pentru o cămașă (neapărat monocromatică) și vei rupe astfel, monotonia. Domnii cărora le place stilul liber, casual, ar trebui să poarte acest tip de pantaloni scurţi cu un maieu boxer și sneakerși.


Printre propunerile noastre, veți găsi și ceva pentru bărbații cărora nu le plac pantalonii scurți clasici, și care caută ceva care să fie un „compromis” între cracii lungi și scurţi. De neînlocuit vor fi pantalonii militari care coboară peste genunchi sau ceva mai lungi - până la jumătatea gambei. Sunt la fel de universali ca și pantalonii până la genunchi, însă au o croială puţin diferită. Vor fi perfecţi pentru plecările de week-end în afara orașului, odihnă și multe alte ocazii.

Pantaloni pentru bărbaţi – din grădină pe plajă

 


Pantalonii foarte comozi - în acest caz șorturile de trening sunt o îmbrăcăminte pe care bărbaţii o aleg când doresc să simtă confortul maxim și relaxare după o zi de muncă. Lucrările în grădină, călătoriile cu bicicleta, sau poate un grătar cu prietenii? În aceste situaţii, îmbrăcămintea confortabilă este necesară. Pantalonii au buzunare pe diagonală și bandă elastică - nu au nasturi, fermoare sau alte elemente. Sunt prin urmare, clasici, simpli și foarte universali.


Pantalonii scurți pentru bărbați din poliester sunt un element necesar al modei de plajă. Pot servi ca pantaloni de baie, deoarece poliesterul este un material care se usucă foarte repede, și este un element al costumului de joc pentru voleiul pe plajă. Șortul are o bandă elastică în talie, de aceea sunt foarte confortabili, iar motivul vesel de frunze, evidenţiază stilul lor neformal. Alege la aceştia nişte șlapi confortabili și bucură-te de un timp superb pe plajă.

Găseşte produsele din taguri: