Reducere de 11% ȘI LIVRARE 0 RON*! Numai până în 27.11.2022! Cod promoțional: 2711
*Pentru comenzi de min. 99 lei.

Vara 2021 : 5 cele mai fierbinți tendințe ale sezonului

21.05.2021

 

Vara din acest an este unică și așteptată cu nerăbdare de toată lumea. În sfârșit, începem să revenim încet la normalitate și să ieșim din casele noastre. Așadar, să lăsăm deoparte îmbrăcămintea preferată și confortabilă de trening și să vedem ce noutăți la modă ne vor aduce lunile de vară.

 

 

Rozul domnește!

În paleta culorilor de top pentru vara 2021, distingem pastelurile subtile, galbenul expresiv, portocaliul, roșul și albastrul. Cu toate acestea, numărul unu este, fără îndoială, culoarea roz - răcoritoare, energică și, mai presus de toate, emană o stare de spirit pozitivă de care avem nevoie cu toții. În acest sezon ne plac toate nuanțele de roz - de la nuanțe subtile, pudrate la fucsia sau amarant expresiv.

Motive florale

Modelul floral apare pe podiumurile mondiale în fiecare sezon. Prin urmare, vara aceasta nu putea lipsi. Cu puțin timp în urmă, a domnit în versiunea unei pajiști subtile, iar anul acesta designerii au mers cu un pas mai departe - combinând diferite modele florale - de exemplu, o cămașă cu o fustă sau rochii cu detalii florale. Așa că, ne concentrăm pe un total look floral plin de extravaganță! Și nu-ți fie teamă de motivele florale mari, expresive - scopul este să arăți cât mai primăvăratic posibil!

RECOMANDARE

Avantajul unui motiv floral este că, dacă ai o rochie florală în garderobă, indiferent de tendințele actuale, vei fi mereu la modă și feminină.

Ultra-ajustare

Bluzele și tricourile care sunt ajustate pe corp și accentuează silueta sunt un alt must have de vară și, în același timp, sunt un pretext perfect pentru a ne lăuda cu talia de viespe.

Ajustarea perfectă a părții superioare a garderobei ar trebui să fie combinată cu partea inferioară mai largă, mai masivă. Fusta maxi, pantalonii cullote sau cei evazați, vor fi perfecți pentru aceste stilizări!

Elemente bufante

Un pic retro, un pic romantice - elementele bufante decorează hainele feminine și le conferă un aspect șic. În acest sezon alegem haine cu elemente extra-voluminoase și bufante, cel mai adesea le găsim la rochii - mai ales la rochiile tank dress - precum și la pardesiurile în stil retro, bluze și topuri.

Pantaloni largi tip culotte

Obișnuiți cu confortul hainelor de casă ne vor plăcea, fără îndoială, pantalonii palazzo confortabili și ultra-eleganți. Picioarele largi arată grozav cu jachete, cămăși supradimensionate și topuri scurte.